کد خبر: 2547392
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۴

فقط 5 روز ديگر/ مهلت ارسال آثار به همايش كتاب سال حوزه

دبير همايش كتاب سال حوزه گفت: همايش كتاب سال حوزه امسال در اوايل بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود و نويسندگان و فرهيختگان حوزوی تنها تا پايان خردادماه مهلت ارسال آثار را به دبيرخانه همايش كتاب سال حوزه را دارند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از خبر معارف، حجت‌الاسلام والمسلمين حقی، دبير همايش كتاب سال حوزه گفت: پانزدهمين همايش كتاب سال حوزه با هدف معرفی پژوهشگران، نويسندگان و فرهيختگان حوزه در عرصه آثار مكتوب همچون سال‌های گذشته امسال هم به حول و قوه الهی برگزار خواهد شد.
وی با تأكيد به اين مطلب كه مهلت فراخوان آثار تا پايان خردادماه به پايان می‌رسد، افزود: از تمام نويسندگان عزيز و ارجمند حوزوی و همچنين صاحبان پايان‌نامه‌های سطح چهار حوزوی كه آثارشان برای اولين‌بار در سال 91 منتشر شده و يا پايان‌نامه آنها در سال 91 دفاع شده دعوت می‌كنم كه برای حضور در اين همايش علمی آثارشان را قبل از پايان مهلت به دبيرخانه همايش واقع در قم ابتدای بلوار جمهوری اسلامی مركز مديريت ساختمان معاونت پژوهش و دبيرخانه همايش كتاب سال حوزه ارسال كنند و يا به سايت همايش به آدرس http://ketabehowzeh.ir مراجعه كنند.
دبير همايش كتاب سال حوزه در پايان يادآور شد: همايش امسال در اوايل بهمن‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد كه نسبت به دوره‌های قبل يك ماه زودتر انجام خواهد شد و ابراز اميدواری كرد فرهيختگان حوزوی با ارسال آثارشان به اين همايش در رقابت علمی مشاركت جذاب و ديدنی داشته باشند.
captcha