کد خبر: 2547662
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸

تظاهرات مسلمانان فرانسه در محكوميت اسلام‌هراسی

گروه بين‌الملل: صدها تن از مسلمانان فرانسه در اعتراض به افزايش شمار اقدامات ضداسلامی، در شهر «ارژانتوی» واقع در ناحيه «ايل-دو-فرانس» در شمال اين كشور تظاهرات كردند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی«lexpress»، مسلمانان فرانسه در اعتراض به افزايش اعمال اسلا‌هراسانه در شهر ارژانتوی تظاهرات چندصد نفره برگزار كردند.
تظاهركنندگان در برابر ساختمان شهرداری اين شهر تجمع كردند و خواستار و واكنش فوری شهردار و مقامات مسئول ارژانتوی در برابر اين جنايات عليه مسلمانان شدند.
«عبد العزيز شامبی»، رئيس سازمان مبارزه با نژادپرستی و اسلام‌هراسی(CRI)، ضمن حضور در اين تظاهرات گفت: حملات ضداسلامی همچنان ادامه دارد و اين در حالی است كه مقامات سياسی فرانسه در برابر اين اعمال سكوت اختيار كرده‌اند.
وی خطاب به تظاهركنندگان تأكيد كرد: بايد به خشونت‌ها عليه مسلمانان كه به هيچ‌وجه قابل قبول نيستند، خاتمه داد.
گفتنی است، روز پنجشنبه، 23 خرداد، يك زن محجبه باردار از سوی افراد اسلام‌ستيز به شدت مورد حمله قرار گرفت. اسلام‌ستيزان با حمله به سمت اين زن بيست و يك ساله او را مورد ضرب و شتم قرار داده و حجابش را از سرش كشدند.
پيشتر نيز پليس ارژانتوی يك زن محجبه 25 ساله را در مركز محله اين شهر بازداشت كرده بود.
شهردار ارژانتوی در واكنش به اين اعتراضات گفت: ما اجازه نمی‌دهيم ديگر چنين اقدامات ضداسلامی در شهرمان اتفاق بيافتد.
مسلمانان نيز با دعوت يكديگر به آرامش، به همديگر خاطرنشان كردند: مبادا رفتار و احساسات عده‌ای از آنان به دستاويزی برای دشمنان اسلام تبديل شود تا مسلمانان را به بی‌اخلاقی و خشونت متهم كنند.
captcha