به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، صبح امروز، 26 خردادماه ماموستا ملا احمد فخری، امام جمعه جوانرود در پيامی حضور حماسی مردم در انتخابات را جلوهای از همدلی، وحدت و كارايی نظام اسلامی توصيف كرد و گفت: حضور باشكوه و مثالزدنی مردم در انتخابات بار ديگر افتخار، عزت، اقتدار و عظمت ايران اسلامی را به نمايش گذاشت.
وی افزود: ملت ايران با حضور پرشور خود در انتخابات 24 خرداد حماسه سياسی را خلق و با بصيرت و هوشياری خود دشمنان را خوار و ذليل كرد.
امام جمعه جوانرود تصريح كرد: ما از ابتدای پيروزی انقلاب تاكنون با مشكلات بسياری از سوی دشمنان روبهرو بودهايم، اما ملت ايران با قدرت ايمان و همدلی از همه سختیها با پيروزی عبور كرده است.
ماموستا فخری اظهار كرد: ملت ما ثابت كرده است هر چه فشار بيشتر باشد حضور او در صحنه بيشتر خواهد بود و اين مهم در 24 خرداد با خلق حماسه سياسی محقق شد.