کد خبر: 2548111
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۷

آغاز ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در خانه قرآن مطهره اردبيل

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در خانه قرآن مطهره روستای ساميان اردبيل آغاز شده است و تا 10 تيرماه سال جاری ادامه می‌يابد.

سكينه عمرانی، مديرمسئول خانه قرآن مطهره روستای ساميان اردبيل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن از 20 خردادماه در خانه قرآن مطهره روستای ساميان اردبيل آغاز شده است و تا 10 تيرماه سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه بيان كرد: كلاس‌های اين دوره با تكميل ظرفيت از سوی متقاضيان از نيمه تيرماه سال جاری آغاز می‌شود و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.
مديرمسئول خانه قرآن مطهره تصريح كرد: از كلاس‌های در نظر گرفته شده برای اين دوره می‌توان به حفظ، مفاهيم، روخوانی و روانخوانی و تجويد قرآن اشاره كرد.
عمرانی در پايان خاطرنشان كرد: كلاس‌های اين دوره طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده 3 جلسه در هفته به مدت 120 دقيقه برگزار می‌شود و در پايان هر جلسه نيز به سؤالات فراگيران پاسخ داده می‌شود.
captcha