افشين اميريان، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش چهارمحال و بختياری در گفت و گو با خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از اجرای طرح هجرت 3 در سطح 85 آموزشگاه اين استان خبر داد.
وی در خصوص زمان اجرای اين طرح، اظهار كرد: بر اساس برنامهريزیهای صورت گرفته طرح هجرت 3 از اول تيرماه سالجاری در سطح مدارس استان اجرا خواهد شد.
ی هدف از اجرای طرح هجرت را انجام طرحهای عمرانی در سطح مدارس عنوان كرد و گفت: مرمت، رنگ آميزی، نقاشی، شعارنويسی، ديوار نويسی، تعمير و نصب نرم افزارهای سايت كامپيوتر مدارس، هرس درختان از جمله اقدامات اجرايی در طرح هجرت است.
اميريان از اجرای طرحهای عمرانی در سطح 71 هزار و 870 مترمربع خبر داد و خاطرنشان كرد: اين طرحهای عمرانی شامل مرمت و رنگ آميزی است كه در 85 آموزشگاه استان اجرا خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش چهارمحال و بختياری با اشاره به تعداد دانشآموزان شركت كننده در طرح هجرت، تصريح كرد: اردوی طرح هجرت سه به مدت 10 روز با شركت 5 هزار و 800 دانشآموز برگزار خواهد شد. همچنين اردوی سازندگی يك روزه نيز برای 12 هزار و 900 دانشآموز در تابستان امسال برگزار می شود.
اميريان از اجرای طرح ولايت در تابستان سالجاری خبر داد و خاطرنشان كرد: طرح ولايت با محوريت مسائل فرهنگی، ورزشی برای دانشآموزان فعال و نخبه بسيجی به مدت 10 روز به صورت متمركز استانی اجرا میشود.
وی به تشريح اهميت طرح ولايت پرداخت و اظهار كرد: در طرح ولايت سالجاری 400 نفر شركت میكنند كه نيمی از اين جمعيت مختص خواهران بسيجی است.