کد خبر: 2549842
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

گردهمايی ائمه جماعات مساجد اهواز برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدير كل تبليغات اسلامی خوزستان از برگزاری گردهمايی ائمه جماعات مساجد اهواز همزمان با روز تبليغ و اطلاع‌رسانی خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمين محمد حسين بلك؛ مدير كل تبليغات اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان با اعلام اين خبر اظهار کرد: همزمان با روز تبليغ و اطلاع‌رسانی دينی، گردهمايی ائمه جماعات مساجد اهواز با حضور نماينده ولی‌فقيه در خوزستان و امام جمعه اهواز شنبه 1 تيرماه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود.
وی گفت: اين گردهمايی به منظور كسب آمادگی لازم به منظور برگزاری جشن‌های نيمه شعبان و آمادگی برای ورود به ماه مبارك رمضان و قعاليت‌های تبليغی صورت می‌گيرد.
بلك ادامه داد: همچنين سه مجتمع فرهنگی در سه شهرستان رامشير، گتوند و هويزه پس از نيمه شعبان و در آستانه ماه مبارك به بهره‌برداری و افتتاح می‌رسند. این مهم با توجه به اهميت این شهرستان ها و ضرورت‌های تحقق اقدامات فرهنگی در آنجا صورت می گیرد.
مدير كل تبليغات اسلامی خوزستان گفت: مجتمع فرهنگی عرضه كتاب و محصولات حوزه دين در اهواز با توسعه‌ و تحول ايجاد شده در عناوين و كتاب‌ها، به عنوان جامعترين مركز عرضه كتاب و محصولات حوزه دين خواهد بود كه در روزهای آينده به بهره‌برداری و افتتاح می‌رسد.
وی ادامه داد: همچنين فعاليت‌های گفتمانی مهدويت در سطح مساجد و مراكز فرهنگی برگزار می شوند. نشست قرآنی اعطای مدارك آموزشی دوره تربيت معلم از ديگر برنامه‌هایی خواهد بود كه با مشاركت و همكاری اداره آموزش و پروزش و سازمان تبليغات استان تشكيل می‌شود. در اين برنامه به 400 نفر از شركت‌كنندگان اين دوره گواهی‌نامه اعطا می‌شود.
بلك تصريح كرد: يك بخش حمايتی برای فعاليت‌های قرآنی و توسعه جمع‌خوانی در مناطق مختلف اهواز تدارك ديده شده است كه سال گذشته به صورت متمركز در مصلی انجام شد. پيش‌بينی شده است برنامه تلاوت قرآن به صورت دسته جمعی توسط مساجد و مراكز فرهنگی در مناطق مختلف اهواز اجرا شود.
مدير كل تبليغات اسلامی خوزستان افزود: توزيع مصحف شريف قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتيح الجنان در آستانه ماه مبارك رمضان و به يمن ايام نيمه شعبان در جلسات قرآنی و مساجد از ديگر برنامه‌های سازمان خواهد بود.
captcha