کد خبر: 2550138
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۹

آزمون‌های طرح ارزيابی قاريان و مدرسان قرائت قرآن روز گذشته پايان يافت

گروه فعاليت‌های قرآنی: پس از پشت سر گذاشتن آزمون‌ها و مراحل مختلف اولين و دومين دوره طرح اعطای مدرك، ارزيابی و ارتقای قاريان و مدرسان قرائت قرآن كريم، آخرين مرحله از آزمون‌های نظری و عملی پيش‌بينی شده، روز گذشته، جمعه 31 خردادماه پايان يافت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، آخرين مرحله از آزمون‌های طرح ارزيابی قاريان و مدرسان قرائت قرآن كريم پس از پشت سر گذاشتن آزمون‌ها و مراحل مختلف اولين و دومين دوره اين طرح، روز گذشته، جمعه 31 خردادماه در شورای عالی قرآن پايان يافت.
بر همين اساس، در روز دوم اين آزمون و در بخش قاريان، مصاحبه‌های حضوری شامل قرائت، حفظ و تفسير قرآن به عمل آمد و از مدرسان قرآن كريم نيز آزمون حضوری تدريس در غالب يك كلاس شبيه‌سازی شده صورت گرفت.
همچنين در اين روز آزمون‌های عملی و نظری اولين و دومين دوره طرح ارزيابی قاريان و مدرسان قرائت قرآن كريم به پايان رسيد و افرادی كه در تمام مفاد درسی نمره قبولی را كسب كنند، در اواسط ماه مبارك رمضان سال جاری مدارك تخصصی خود را كه ارزشی معادل مدارك دانشگاهی و اعتبار استخدامی خواهد داشت، دريافت خواهند كرد.
از ديگر مزايای مدارك تخصصی طرح ارزيابی قاريان و مدرسان قرائت قرآن كريم می‌توان به عضويت در بنياد ملی نخبگان، اعزام‌های تبليغی به خارج از كشور و امكان تلاوت در صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران اشاره كرد.
يادآور می‌شود، ثبت نام دور سوم اين طرح در دی‌ماه سال جاری از طريق سايت شورای عالی قرآن به نشانی www.quran.shora.ir صورت می‌پذيرد و محدوديتی برای ثبت نام قاريان و مدرسان قرائت قرآن كريم در اين طرح وجود ندارد.
captcha