کد خبر: 2550404
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۲

پخش تلاوت‌های قاريان مشهور جهان اسلام از راديو قرآن قطر

گروه بين‌الملل: راديو قرآن قطر برنامه‌های مختلفی از جمله تلاوت‌های قاريان مشهور جهان اسلام را برای پخش از اين رسانه در ماه رمضان سال جاری در نظر گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه «العرب» چاپ قطر، طبق برنامه‌های اعلام‌شده از سوی مؤسسه رسانه قطر، راديو قرآن اين كشور در ايام ماه رمضان به اجرای برنامه‌های مختلفی اقدام خواهد كه 7 برنامه از اين برنامه‌ها به صورت زنده و مستقيم پخش خواهد شد.
«فتوا»، «روزه و سلامتی»، «اهل القرآن»، «نسيم‌های رمضان»، «شبانگاه»، «سهم عارفان»، «ذكرهای صبحگاهی»، « فوايد زكات»، «سيره نبوی»، «نبض»، «رويدادهای رمضانيه» و «اعجاز تصويری» از عناوين برنامه‌های اعلام‌شده است.
در برنامه فتوا، يكی از علمای مسلمان به سؤالات شنوندگان راديو قرآن قطر درباره مسائل دينی و دنيوی پاسخ خواهد داد و برنامه روزه و سلامتی نيز فوايد روزه و تأثير آن بر سلامت انسان را تبيين خواهد كرد.
برنامه اهل‌القرآن نيز به منظور تشويق شنوندگان به قرائت و ترتيل قرآن كريم در ماه رمضان از راديو قرآن قطر پخش خواهد شد و زمان اين برنامه ساعت 16 به وقت محلی روزهای يكشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه خواهد بود.
بخشی از برنامه‌های اين رسانه نيز به پخش تلاوت‌های قاريان مشهور جهان اسلام و سرودهای دينی درباره رمضان اختصاص يافته است.
captcha