کد خبر: 2550466
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳

120 هسته فرهنگی جوان و بوستان معرفت در قم تشکیل می‌شود

گروه اجتماعی: رئيس سازمان تبليغات اسلامی استان قم از تشكيل 120 هسته فرهنگی جوان و بوستان معرفت در اين استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسكندری، رئيس سازمان تبليغات اسلامی استان قم روز شنبه، اول تيرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در تابستان امسال بيش از 120 پايگاه هسته فرهنگی جوان و بوستان معرفت برای غنی‌سازی اوقات فراغت كودكان، نوجوانان و جوانان در استان تشكيل می‌شود.
وی طرح اوقات فراغت سازمان تبليغات اسلامی را يكی از غنی‌ترين و تاثيرگذارترين طرح‌ها ذكر كرد و افزود: امسال اين طرح با محوريت هيئات مذهبی و مساجد برگزار می‌شود.
وی آموزش‌های متنوع قرآن كريم، احكام و عقايد، حماسه سياسی، حماسه اقتصادی، حجاب و عفاف، انديشه‌های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری و پدافند غيرعامل را از موضوعات طرح اوقات فراغت ذكر كرد.
حجت‌الاسلام اسكندری تصریح کرد: برگزاری گفتمان دينی، جشنواره مسابقات و مقالات، وبلاگ‌نويسی، اردو و سرگرمی، استخر و... از ديگر برنامه‌های طرح اوقات فراغت است.
به گفته وی اين طرح از اول تيرماه با ايجاد بيش از 120 پايگاه هسته فرهنگی جوان و بوستان معرفت در مساجد و حسينيه‌ها و مراكز برگزاری مراسم‌ هيئات مذهبی آغاز شده و تا 30 مردادماه ادامه خواهد داشت.
captcha