کد خبر: 2550746
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۳

ایکنا بانک اطلاعات جامع از مراکز قرآنی ایجاد کند

گروه فعاليت‌های قرآنی: استاد حوزه و دانشگاه از خبرگزاری ایکنا خواست تا در نمایشگاه بین‌المللی قرآن امسال بانک اطلاعات جامع از مراکز قرآنی ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی فعالی، استاد حوزه و دانشگاه شامگاه شنبه، اول تیرماه در سومین جلسه اتاق فکر سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در دفتر ایکنای قم با اشاره به برگزاری جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان گفت: کار سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور برای تدوین کتاب خانواده انسان‌ساز با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبری قابل تحسین است البته لازم است هماهنگی ميان مباحث در این کتاب وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: در زمينه تدوین این کناب نيازمند كار تحليلی هستيم كه ساختار ديگری دارد و در ضمن تدوین مطالب باید پيشينه‌های تاريخی مباجث در علوم جامعه شناسی و روان‌شناسی استخراج شده و ديدگاه‌های مختلف مورد بررسی قرار گيرند تا قوت كار بيشتر شود.
وی تاکید کرد: کتاب خانواده انسان‌ساز بايد مخاطب‌شناسی داشته باشد، اگر مخاطب دانشگاهيان یعنی اساتيد، مديران دانشگاه و دانشجويان باشند باید مقاطع تحصيلی دانشجويان مورد توجه قرار گيرد و طبيعی است كه كتاب نبايد اصطلاح‌مند و فنی با استفاده از مباحث فلسفی باشد.
فعالی یادآور شد: در این کتاب باید آيات و احاديث، معانی و ترجمه آن‌ها مورد اشاره قرار گيرند اما با توجه به اينکه مخاطبان با عربی آشنا نيستند باید از استفاده از كلمات عربی پرهيز شود.
استاد حوزه و دانشگاه ابراز کرد: با توجه به اینکه بحث کتاب خانواده تمدن‌ساز در مورد خانواده است باید محتوا به شدت استدلالی باشد چرا که این کتاب جزء اولين كتاب‌ها در مورد خانواده است كه نام رهبری روی آن است لذا بايد استدلالی و متناسب با فضای آزادانديشی در دانشگاه‌ها باشد.
وی تأکید کرد: تشکیل بانك اطلاعات جامع از مراکز قرآنی باید به عنوان رسالت ايكنا در نمايشگاه بین‌المللی قرآن پیگیری شود که این امر خدمت مهمی به جامعه قرآنی خواهد بود.
captcha