کد خبر: 2551590
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷

ثمره تربيت بر اساس آموزه‌های قرآن؛ حصول آینده‌ای درخشان در زندگی جوانان

گروه اجتماعی: رئيس اداره ارشاد مهران، ثمره پرورش و تربيت جوانان و نوجوانان بر اساس آموزه‌های قرآنی و اسلامی را حصول آينده‌ای درخشان در دو بعد مادی و معنوی برای اين نسل عنوان کرد.

حسين احمدی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، با بيان اينكه آشنايی جوانان و نوجوانان با انديشه‌های ناب اسلامی آنها را در برابر بسياری از انحرافات اخلاقی آسيب‌ناپذير خواهد كرد، تصريح كرد: پرورش و تربيت جوانان و نوجوانان بر اساس آموزه‌های قرآنی و اسلامی، آينده‌ای درخشان در دو بعد مادی و معنوی را برای اين نسل در پی دارد.
وی با بيان اينكه 200 نفر از جوانان و نوجوانان اين شهرستان تابستان امسال از برنامه‌های اوقات فراغت اين اداره بهره‌مند می‌شوند، گفت: شركت‌كنندگان در اين برنامه‌ها با فعاليت‌های قرآنی و دينی، فنی و حرفه‌ای، آموزش مهارت‌های زندگی، فعاليت‌های ورزشی و اردويی، آموزشی و هنری و ... آشنا خواهند شد.
احمدی، افزود: در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان مهرانی همچنين كلاس‌های خوشنويسی، طراحی، نقاشی، نمايش، عكاسی و فيلمبرداری، سفالگری، نويسندگی و موسيقی، شعر و خاطره‌گويی برنامه‌ريزی شده است كه در تابستان سال جاری در اين شهرستان اجرا می‌شود.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مهران خاطرنشان كرد: برگزاری اين نوع برنامه‌ها، سدی محكم در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن است و می‌تواند نقش بسزايی در كاهش آسيب‌های اجتماعی موجود ميان نوجوانان و جوانان ايفا كند.
captcha