کد خبر: 2553143
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۰

اسلام را بايد با تبليغات صحيح به دنیا معرفی کرد

گروه فعاليت‌هاي قرآني: مديركل تبليغات اسلامي استان مركزي با بیان اینکه بالاترين امري كه می‌تواند انقلاب را در كشور به ثمر برساند و در خارج صادر كند، تبليغات است، تأکید کرد: بايد با تبليغات صحيح، اسلام را آنگونه كه هست، به دنيا معرفی كرد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، نمايندگي تبليغات اسلامي، حجت‌الاسلام نعمت‌الله سرلكيان، مديركل تبليغات اسلامي استان مركزي، 8 تيرماه در جمع خبرنگاران، گفت: مسئله تبليغات يك امر مهمی است كه در دنيا در رأس همه امور قرار گرفته است و می‌توان گفت اين امر نقش مهمي در جهان دارد.
وی افزود: بالاترين امري كه می‌تواند اين انقلاب را در كشور به ثمر برساند و در خارج صادر كند، تبليغات است و بايد با تبليغات صحيح، اسلام را آنگونه كه هست، به دنيا معرفی كنيد.
سرلكيان تصريح كرد: برای خدا تبليغات كنيد كه تبليغات امر مهمی است. به همان اندازه كه تبليغات برای مستكبران و زورگويان مضر است، به همان اندازه و يا بيشتر برای مستضعفان مفيد است.
وی در ادامه با تشريح برنامه‌های سال‌جاري، اضافه كرد: شاكله سازمان تبليغات اسلامی دينی است كه بايد در امور دينی فعاليت كرده و علما و ائمه جماعات بايد تلاش كنند تا در جامعه تأثير زيادی بگذارند.
سرلكيان تصريح كرد: از ادارات و نمايندگی‌ها خواستاريم با برنامه كيفی بتوانند در جامعه تأثيرگذار بوده و همين روند را نيز ادامه دهند.
مديركل تبليغات اسلامي استان در پايان خاطرنشان كرد: روحانيان همواره مورد اعتماد مردم بوده و اين اعتماد را با برنامه‌های خوب می‌توانيم مستحكم‌تر كنيم.
captcha