به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، توسط مؤسسه بيتالاحزان حضرت زهرا(س)، همايش معلمان حفظ و مديران قرآنی ششم تيرماه برگزار شد كه ابتدای مراسم با تلاوت آياتی چند از كلاماللهمجيد توسط يكی از قاريان قرآن آغاز شد و در ادامه حجتالاسلام والمسلمين علی اكبر شاهسونی، مسئول مدارس شبانهروزی حفظ و تفسير قرآن به ايراد سخنرانی پرداخت.
اين حافظ قرآن در رابطه با متواضع بودن انسانها گفت: انسانها در هر مقام و رتبهای كه هستند بايد متواضع باشند و ابتدا خود را اصلاح و تزكيه كنند تا بتوانند بر ديگران تأثيرگذار باشند.
وی ضمن بيان مطلب فوق بيان كرد: پيامبر اكرم(ص) با توجه به اينكه عالم به همه علوم بودند اما همواره به اصحاب خود میفرمودند:«مرا موعظه كنيد ما انسانها بايد بيشتر مراقب باشيم كه اگر حافظ قرآن شديم خود را از موعظه ديگران بینياز ندانيم، حافظ قرآن بايد الگو باشد و رفتار و كردار او بر جامعه اثر بگذارد.»
همچنين در ادامه مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه بيتالاحزان حضرت زهرا(س)، پاورپوينتی را كه در رابطه با فعاليتهای اين مؤسسه تهيه كرده بود، به نمايش گذاشت و در ضمن آن توضيحاتی ارائه كرد.
لازم به ذكر است كه در بخش ديگر اين مراسم يكی از مربی موفق و 6 نفر از قرآنآموزان فعال كه موفق به حفظ 11 جزء از قرآن شده بودند، به اجرای برنامه پرداختند و در ادامه پرسش و پاسخ ميان شركتكنندگان برگزار شد.
همچنين در ادامه حجتالاسلام والمسلمين همتی، استاد اخلاق مدرارس شبانهروزی حفظ و تفسير قرآن مباحثی درباره جايگاه قرآن و ائمه اطهار(ع) به ويژه حضرت زهرا(س) كه اين مؤسسه بنام مبارك ايشان مزين شده است، گفت: بايد شكرگزار اين نعمت باشيم كه خداوند توفيق خدمت به قرآن در خانه حضرت زهرا(س) را به شما مربيان ارزانی داشته است.
اين استاد اخلاق در ادامه سخنرانی خود مباحثی را درباره چهارده معصوم(ع) بيان و حديث شريف ثقلين را تفسير كرد كه خداوند عصمت را هم برای ائمه و هم برای قرآن قائل شده است.
و در ادامه يكی از كارشناسان حفظ قرآن مسابقهای جهت آشنايی بيشتر مربيان با نحوه ترغيب قرآنآموزان به حفظ قرآن انجام دادند و در رابطه با نحوه جديد حفظ روشهايی ارائه شد.
همچنين در ادامه مراسم يكی از مربيان قرآن شعبه مباركآباد مؤسسه بيتالاحزان حضرت زهرا(س) به همراه 6 تن از شاگردان وی به اجرای برنامه پرداختند و در انتهای مراسم جلسه پرسش و پاسخ با حضور حججالاسلام همتی و علیاكبر شاهسونی برگزار شد.