کد خبر: 2553478
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۳

مراسم گراميداشت ياد و خاطره شهدای گرانقدر هفتم تير در ساری برگزار شد

مراسم گراميداشت شهدای هفتم تير با مشاركت بنياد شهيد و امور ايثارگران استان مازندران و با حضور نماينده محترم ولی فقيه در استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از بشرا، مراسم بزرگداشت ياد و خاطره شهيد مظلوم دكتر بهشتی و 72 تن از ياران با وفايش روز پنجشنبه، ششم تيرماه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد جامع ساری برگزار شد.
در اين مراسم خانواده‌های معظم شهدای هفتم تير ساری، آيت‌الله طبرسی، نماينده ولی فقيه در استان، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان، جمعی از علما و روحانيون، استاندار مازندران، مديران دستگاه‌های اجرايی استان و جمع كثيری از مردم ساری حضور داشتند.
يادآور می‌شود، شهيدان عبدالوهاب قاسمی، عبدالحسين اكبری، عمادالدين كريمی و عباسعلی ناطق نوری از شهدای استان مازندران در حادثه تروريستی هفتم تيرماه 1360 هستند.
captcha