کد خبر: 2553520
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

پيام فرمانده انتظامی لرستان به حافظان قرآن ناجا

گروه فعاليت‌های قرآنی: فرمانده انتظامی لرستان طی پيامی با اشاره به اينكه قرآن زنگار تعلق و وابستگی به غير از خدا را از دل‌ها می‌زدايد و آرامش را جايگزين دغدغه‌ها می‌كند از فرماندهان، مديران و حافظان قرآن ناجا خواست با حضوری گسترده در مسابقات قرآن شركت كنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، در پيام سردار كاظم عليزاده، فرمانده انتظامی لرستان عنوان شده است: اكنون كه در چشمه‌سار زلال معرفت همراه و همگام با نور چشمان مقام عظمای ولايت و در محضر قرآن مبين و كتاب هدايت‌ بر مؤمنين و ثقل اكبر رسول امين(ص) قرار گرفته‌ايم بايد بدانيم خداوند متعال كلام نورانی خودش را تحت عنوان آيات آن قدر نازل نموده تا فهم آن آسان و همگان بتوانند با بهره‌مندی از نعمت عقل و اراده به ميزان استعداد و تمايل از فيض آن بهره‌مند شوند و با گرفتن ره توشه از سيره نبوی و علوی به سر منزل مقصود رسيد.
در ادامه اين پيام آمده است: بزرگانی كه وجودشان سراج منير نظام هستی و مصباح‌الهدايه صراط مستقيم‌ هستند و هر دلداده‌ای را از عالم ناسوت به لاهوت و تا آنجا كه به جز خدا نبينند يعنی قرب الی‌الله دلالت می‌كنند.
در خاتمه اين پيام افزده شده است: برادر و خواهرم كه اكنون مصصم هستيد به حفظ قرآن كريم بپردازيد و فضای ذهن خود را بستر مناسبی برای تعالی فكر و انديشه توحيدی نماييد از خداوند عزوجل آرزومند توفيق شما هستم و از فرماندهان، مديران و مسئولان انتظار تعامل و همكاری را دارم.
captcha