کد خبر: 2553807
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶

بررسی تأثير دعا بر سلامت از منظر دانش‌آموزان/ آشنايی بيشتر دختران با دعا و نيايش

گروه سلامت: بر اساس نتايج پژوهش سه پژوهشگر از دانشگاه‌های گناباد كه بر روی 70 دانش‌آموز دختر و پسر انجام شد، اين نتيجه‌گيری به دست آمد كه در ميزان آشنايی دانش‌آموزان پسر و دختر به دعا و نيايش اختلاف معنی‌داری مشاهده می‌شود، چنان كه ميزان آشنايی با دعا و نيايش در دختران دانش‌آموز بيشتر است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، علی‌رضا عطاردی، محمدرضا متقی و فرح عطاردی پژوهشگران دانشگاه‌های گناباد، طی پژوهشی به بررسی مقايسه‌ای تأثير دعا و نيايش دينی و قرآنی بر آرامش و سلامت از نظر دانش‌آموزان پسر و دختر دوره راهنمايی شهرستان‌ گناباد در سال 90 پرداخته‌اند.
اين تحقيق كه نتايج آن در مجله «سبك زندگی اسلامی با محوريت سلامت» منتشر شده با هدف بررسی مقايسه‌ای تأثير دعا و نيايش دينی و قرآنی بر آرامش و سلامت و به طور كل دعا‌درمانی از نظر دانش‌آموزان پس و دختر دوره راهنمايی تحصيلی شهرستان گناباد در سال 1390 ذكر شده است.
اين پژوهش مطالعه‌ای توصيفی ـ تحليلی از نوع مقطعی است و جمعيت مورد مطالعه 70 نفر از دانش‌آموزران دو مدرسه راهنمايی دخترانه و پسرانه شهرستان گناباد بوده‌اند و نتايج تحقيق با استفاده از نرم‌افزار SPSS مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است.
در پايان پژوهشگران اين تحقيق به اين نتايج رسيده‌اند كه بين ميزان آشنايی دانش‌آموزان با دعا و نيايش و اعتقاد آنان به تأثير آن ارتباط معنی‌داری وجود دارد. در ميزان آشنايی دانش‌آموزان پسر و دختر به دعا و نيايش اختلاف معنی‌داری مشاهده می‌شود، چنان كه ميزان آشنايی با دعا و نيايش در دختران دانش‌آموز بيشتر است.
يادآوری می‌شود، مجله سبك زندگی اسلامی با محوريت سلامت به صاحب امتيازی مركز قرآن و عترت معاونت دانشجويی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و با رتبه علمی ـ پژوهشی به سه زبان فارسی، عربی و انگليسی منتشر می‌شود.
captcha