کد خبر: 2553976
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۹

۱۶ كلاس آموزش قرآن در مركز دارالقرآن دزفول فعاليت می‌كنند

مدير مركز دارالقرآن دزفول از برگزاری ۱۶ كلاس آموزش قرآن در مركز دارالقرآن دزفول خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، عليرضا اسفنده، مدير مركز دارالقرآن دزفول گفت: هم‌اكنون ۱۵ كلاس آموزش قرآن در رشته‌های مختلف برای نونهالان و دانش‌آموزان و يك كلاس برای مادران در حال فعاليت هستند.
عليرضا اسفنده، در جريان بازديد مدير آموزش و پرورش دزفول از مركز دارالقرآن دزفول افزود: اين كلاس‌های آموزشی در رشته‌های حفظ، تجويد و فراگيری آموزه‌های قرآنی فعاليت می‌كنند.
وی گفت: حضور نونهالان و دانش‌آموزان پسر و دختر در اين كلاس‌های آموزشی به طور كاملا مجزا است به‌طوری كه يك روز برای دختران و يك روز برای پسران در هفته است.
مدير آموزش و پرورش دزفول نيز در اين بازديد به دانش‌آموزان توصيه كرد كه از هر فرصت برای فراگيری آموزش‌های قرآنی استفاده كنند.
غلامرضا نصرالله‌پور اظهار كرد: مراكز دارالقرآن در رشد و اعتلای فرهنگ معنوی دانش‌آموزان و نونهالان تأثير به‌سزايی دارند و عملكرد آنها جای قدردانی دارد.
captcha