کد خبر: 2554246
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۴

اعزام 60 مبلغ در ماه رمضان به مناطق مختلف ازنا

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان ازنا از اعزام 60 مبلغ در ماه رمضان به منلطق مختلف اين شهرستان خبرداد.

حجت‌الاسلام حشمت‌الله بياتيان، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان ازنا در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، از اعزام 60 مبلغ در ماه رمضان به منلطق مختلف اين شهرستان خبر داد و گفت: اداره تبليغات اسلامی به منظور بهره‌گيری از بركات ماه مبارك رمضان و اجرای برنامه‌های مذهبی امسال نيز همانند سال‌های قبل اعزام مبلغان به مساجد و حسينييه‌های مختلف شهرستان ازنا را در دستور كار خود دارد.
وی افزود: با برنامه‌ريزی‌های انجام شده امسال نيز پيش‌بينی می‌شود برای نخستين بار در تمامی مساجد شهرستان ازنا با اعزام 40 مبلغ غير بومی و 20 نفر مبلغ بومی نماز جماعات و امورات فرهنگی و مذهبی ماه مبارك رمضان انجام شود.
حجت‌الاسلام بياتيان با اشاره به اينكه كار اعزام مبلغان دو روز قبل از ماه مبارك رمضان شروع می‌شود و آغاز به كار مبلغان از اول ماه رمضان است، اظهار كرد: در زمينه اعزام مبلغان ادارات و نهادهای مختلف از جمله روحانيون طرح هجرت، و اداره اوقاف و امور خيريه نيز همكاری لازم را با اداره تبليغات در اعزام مبلغان دارند.
وی تصريح كرد: مبلغان اعزامی برنامه‌های مختلفی را در ماه رمضان در مساجد دارند كه از جمله اين برنامه‌ها می‌توان به تشكيل كلاس‌های مختلف قرآنی، احكام، جلسات و مباحث مشاوره و اخلاق اشاره كرد.
بياتيان در پايان سخنان خود گفت: امسال در شهرستان ازنا همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان و با همكاری مبلغان سركشی از ايتام و خانواده‌های كم بضاعت با حضور مسئولان انجام می‌شود.
شعبان مولايی‌نسب، كارشناس فرهنگی اداره تبليغات اسلامی ازنا نيز در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان از توزيع 500 جلد كتاب با عناوين مختلف در بين مساجد شهری و روستايی اين شهرستان خبر داد و گفت: در راستای حمايت از فعاليت‌های فرهنگی مساجد و روحانيون مستقر 500 جلد كتاب با عناوين مختلف در حوزه دين در بين كتابخانه‌های مساجد و روحانيون مستقر توزيع شد.
وی با اشاره به اينكه مساجد روستايی كه دارای كتابخانه‌های روستايی و كانون فر هنگی و هيئت مذهبی فعال باشند در توزيع كتاب از اولويت بيشتری برخوردار خواهد بود، افزود: اميدواريم با برنامه‌ريزی مناسب تمام مساجد شهری و روستايی تحت پوشش اين طرح قرار گيرند.
captcha