کد خبر: 2554948
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷

صوت تلاوت نماينده ايران در رقابت‌های قرآن مالزی امروز طنين‌انداز می‌شود

گروه بين‌الملل: صوت تلاوت «محمد مشمول»، قاری اعزامی از كشورمان به پنجاه‌وپنجمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن مالزی در چهارمين شب از اين رقابت قرآنی، بعد از ظهر امروز، 11 تيرماه، در سالن مسابقات طنين‌انداز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، محمد مشمول، به عنوان نماينده جمهوری اسلامی ايران در اين دوره از مسابقات قرائت قرآن مالزی شركت دارد و احمد ابوالقاسمی، از قاريان بين‌المللی كشورمان، به‌عنوان استاد راهنما وی را در اين رقابت‌ها همراهی می‌كند.
محمد مشمول قرار است، بعداز ظهر امروز، 11 تيرماه، ساعت 18:45 به وقت تهران با قرار گرفتن بر روی سكوی رقابت‌ها آياتی از كلام‌الله مجيد را تلاوت كند.
ابوالقاسمی در مورد ميزان آمادگی نماينده جمهوری اسلامی ايران به اين دوره از رقابت‌ها به ايكنا گفته است: با وجود اختلاف ساعت و تغييرات آب‌وهوايی موجود، محمد در وضعيت خوبی است و دستيابی به مقام اول برای وی امری دور از دسترسی نيست؛ رقيب اصلی ايران، كشورهای اندونزی و مالزی هستند كه قرائت‌های خوبی را اجرا كرده‌اند.
همچنين تلاوت امروز نماينده ايران، در قالب ويژه‌برنامه‌ای عصر امروز ساعت 18:45 به‌صورت زنده از راديو قرآن پخش خواهد شد.
در اين مسابقات كه 56 قاری زن و مرد از 42 كشور اسلامی با يكديگر رقابت می‌كنند، 4 داور در زمينه تجويد، 3 داور در صوت، 3 داور در فصاحت و 4 داور در خصوص لحن به ارزيابی شركت‌كنندگان خواهند پرداخت.
يادآور می‌شود، پنجاه‌و‌پنجمين مسابقات بين‌المللی قرآن كريم مالزی از هشتم تيرماه در مركز تجارت جهانی «پوترا» در كوالالامپور، پايتخت اين كشور، آغاز شده است و شنبه، 15 تيرماه، با اهدای جوايز به برگزيدگان از سوی پادشاه كشور مالزی به كار خود پايان خواهد داد.
captcha