کد خبر: 2555471
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۵

تاكنون اثر فاخری در حوزه انقلاب به چاپ نرسيده/ رونمايی از كتاب «رجل سياسی» در اختتاميه جشنواره رسول آفتاب

گروه ادب: دبير جشنواره مردمی داستان رسول آفتاب ضمن بيان اينكه در مراسم اختتاميه جشنواره از كتاب «رجل سياسی» رونمايی می‌شود، خاطر نشان كرد: با گذشت سی و چهار سال از انقلاب هنوز اثر فاخری در شأن شهدا و حضرت امام(ره) تدوين نشده است.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا)، نشست خبری سومين جشنواره مردمی داستان رسول آفتاب با محوريت فتنه در 15 قرن تاريخ اسلام عصر امروز، 11 تيرماه در كتب فكر و انديشه برگزار شد.
در اين نشست كه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد در ابتدای اين مراسم رحيم مخدومی، دبير جشنواره به ابعاد برگزاری اين جشنواره پرداخت و گفت: در مراسم اختتاميه از گل‌علی بابايی، نويسنده حوزه دفاع مقدس تقدير به عمل خواهد آمد. ايشان جزء نخستين افرادی بودند كه لشكرنويسی را به جريان انداخت و با همين سبك سبب اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در جامعه شد.
وی افزود: در اين جشنواره از كتابی به عنوان رجل سياسی كه مجموعه‌ای مشتمل بر 40 عنوان از 30نويسنده شركت‌كننده در اين جشنواره است رونمايی می‌شود.
مخدومی جنس جشنواره را مردمی و انقلابی دانست و خاطر نشان كرد: روح اين جشنواره انقلابی و دينی است و همين سبب شد تا امسال لوح تقديری كه به برگزيدگان اهداء می‌شود به اثر انگشت خانواده شهيد مزيين شود.
وی در پايان سخنان خود خاطر نشان كرد: سی و چهار سال از انقلاب می‌گذرد ولی هنوز رمان و داستانی در شأن امام شهدا چاپ نشده است كه اين خود دغدغه‌ای بزرگ در حوزه دفاع مقدس به شمار می‌آيد.
در ادامه اين مراسم محمدحسن ابوحمزه، دبير علمی جشنواره از بين‌المللی شدن آن خبر داد و تصريح كرد: با توجه به تبليغات گسترده در فضای مجازی به مرور شاهد آن بوديم كه اين جشنواره در سطح گسترده‌ای در كشورهای عربی اطلاع‌رسانی شد و 230 داستان در بخش بين‌المللی دريافت كرديم.
در پايان اين نشست، رضا عبداللهی صابر، دبير اجرايی اين جشنواره انتخابات را عامل به تعويق افتادن اين برنامه دانست و گفت: به مناسبت روز 14 تيرماه كه روز قلم است اختتاميه اين جشنواره در صحن امامزاده جعفر پيشوای ورامين برگزار می‌شود كه حضور خانواده‌های شهدا و برگزاری نمايشگاهی از آثار منتشر شده مؤسسه رسول آفتاب از برنامه‌های جانبی اين اختتاميه است.
يادآور می‌شود، سومين جشنواره مردمی داستان رسول آفتاب از ساعت 18 روز جمعه 14 تيرماه در صحن مطهر امامزاده جعفر شهرستان پيشوا با سخنرانی دكتر حداد عادل با تقدير از برگزيدگان به كار خود پايان می‌دهد.
captcha