کد خبر: 2555525
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲
در شهرستان نهاوند 209 مسجد غبار روبی می شوند

در شهرستان نهاوند 209 مسجد غبار روبی می شوند

در شهرستان نهاوند 209 مسجد با همكاری و هماهنگی هيئت امنای مساجد، ائمه جماعات و شورای هيئات مذهبی برای ورود به ماه پرخير بركت رمضان غبار‌روبی می‌شوند.

در شهرستان نهاوند 209 مسجد با همكاری و هماهنگی هيئت امنای مساجد، ائمه جماعات و شورای هيئات مذهبی برای ورود به ماه پرخير بركت رمضان غبار‌روبی می‌شوند.


حجت الاسلام گروسی گفت: مساجد به‌عنوان مهم‌ترين پايگاه برای انجام فعاليت‌های فرهنگی و مذهبی محسوب می شوند و بايد برنامه‌های پرمحتوا و جذاب را برای جذب جوانان و نوجوانان به سمت و سوی فرهنگ دينی در مساجد اجرا كرد.

وی افزود: سال‌ها است كه دهه آخر شعبان به منظور آمادگی مساجد برای برپايی مراسم ماه مبارك رمضان، با عناوين مختلف، دهه تكريم و غبارروبی مساجد نام‌گذاری می شود و اين حركت‌ زيبا و نمادين نتايج ثمر بخشی را در سطح كشور داشته است.

سرپرست اداره تبليغات اسلامی نهاوند عنوان كرد: ماه مبارك رمضان بهترين ماه برای كوشش در نظافت مساجد بوده چرا كه در اين ماه همه بندگان مهمان خداوند هستند.

حسين گروسی با اشاره به اينكه آئين غبار روبی و عطر افشانی مساجد بيجار نيز هر‌ ساله در دهه سوم ماه شعبان انجام می‌شود، بيان كرد: با انجام دادن اين عمل فضای مساجد برای انجام اعمال عبادی در ماه پربركت رمضان برای نمازگزاران آماده می شود.

گروسی با اشاره به اينكه مساجد پايگاه مستحكمی برای هدايت جوانان به دين مبين اسلام هستند، اضافه كرد: مساجد نقش بسزايی در نهادينه كردن اين امر داشته و بايد فضای اين اماكن الهی به گونه ای آراسته باشد تا جوانان را به حضور در مساجد ترغيب كند.
captcha