کد خبر: 2558094
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۱

مساجد كهگيلويه و بويراحمد با كمبود امام جماعت مواجه است

گروه اجتماعی: مديركل كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به نقش مهم امام جماعت در كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد گفت: از 410 مسجد دارای كانون فرهنگی ـ هنری استان تنها نزديك به 70 مسجد امام جماعت دارند.

حجت‌الاسلام رضا قاسمی، مديركل كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: جايگاه والای مسجد و اهميت حضور در آن و شركت در جماعات بر اساس آموزه‌های دينی و منابع و مستندات قرآنی و روايی بر كسی پوشيده نيست.
وی اظهار كرد: حضور در مسجد و نمازهای جماعت بر اساس احاديث و روايات، حضور در مساجد و عبادت در خانه خدا افزون بر آن‌كه خود توفيقی بزرگ و كمالی ارزشمند نيز است، كمالات روحی ديگری را نيز در پی دارد.
مديركل كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كهگيلويه و بويراحمد ابراز كرد: بی‌ترديد برای جذب جوانان و حضور آن‌ها در مسجد و جماعات هم موانع مختلف و هم راهکارهای مختلفی متصور است كه اين موانع و هم‌چنين راه‌كارها می‌توانند جنبه‌های فردی، خانوادگی و محيطی داشته باشند.
حجت‌الاسلام قاسمی بيان كرد: روابط و احترام ميان امام جماعت و جوانان، نبايد در چارچوبی خشك و رسمی باقی بماند و بايد به روابط عاطفی بيانجامد‌، يعنی امام جماعت به‌عنوان يكی از دوستان جوانان به شمار رود و در اين راستا لازم است همواره جوانان را همراهی كند‌، مشكلات آنان را ياری كند، موفقيت‌هايشان را به آنان تبريك بگويد‌، از ناراحتی و غم‌هايشان ابراز تأسف كند‌.
وی با بيان اين‌كه سازمان تبليغات متولی تأمين امام جماعت كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد است، عنوان كرد: با توجه به پی‌گيری‌های مكرر سازمان تبليغات استان هنوز هيچ‌گونه اقدامی دراين زمينه انجام نداده است.
حجت‌الاسلام قاسمی حضور امام جماعت در مساجد را ضروری دانست و تصريح كرد: از سازمان تبليغات می‌خواهيم كه نسبت به تأمين نيروی انسانی اقدامات لازم را انجام دهد و حضور روحانی امام جماعت در مسجد و حسينه‌ها موجب رونق برنامه‌های دينی ـ فرهنگی جامعه است.
captcha