کد خبر: 2559193
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۶

شهرستان‌های لرستان در دهه كرامت يكپارچه رضوی می‌شود

گروه هنر: در ايام دهه كرامت علاوه بر خرم‌آباد كه ميزبان جشنواره نماهنگ رضوی است تمام شهرستان‌های استان لرستان نيز رنگ و بوی رضوی به خود می‌گيرد كه در اين راستا در هر شهرستان استان يك برنامه جنبی با موضوع رضوی برگزار می‌شود.

فريد رحمتی، مسئول دبيرخانه پنجمين جشنواره نماهنگ رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، نقش هنرمندان، نويسندگان، شاعران، فيلم‌سازان در معرفی فرهنگ رضوی به جامعه در قالب هنر را بسيار مؤثر دانست و گفت: همجوار بودن با بارگاه امام هشتم يك توفيق و موهبت الهی است كه نصيب ملت ما شده است و می‌طلبد به شكرانه آن تمام تلاش خود در معرفی ابعاد شخصيتی امام رضا(ع) به مردم دنيا را به‌كار بگيريم.
وی افزود: هنرمندان در قالب موسيقی، فيلم، نماهنگ، ادبيات داستانی، شعر، داستانك و پيامك می‌توانند به زيبايی ابعاد بارز شخصيتی و مبارزاتی امام رضا(ع) را برای مردم تبيين و معرفی كنند.
رحمتی به ميزبانی لرستان برای برگزاری جشنواره سراسری نماهنگ رضوی اشاره كرد و گفت: تلاش ما بر اين است كه در ايام دهه كرامت علاوه بر مركز استان كه ميزبان جشنواره نماهنگ رضوی است تمام شهرهای استان استان نيز رنگ و بوی رضوی به خود بگيرد كه در اين راستا در هر شهرستان استان يك برنامه جنبی با موضوع رضوی برگزار می‌شود.
دبير پنجمين جشنواره نماهنگ رضوی با يادآوری اينكه در ايام دهه كرامت لرستان يكپارچه رضوی می‌شود و هيچ يك از شهرستان استان از برنامه رضوی محروم نمی‌مانند، تصريح كرد: برگزاری اين قبيل جشنواره‌ها كه با موضوع امام رضا(ع) به‌صورت ملی و بين‌المللی برگزار می‌شود گام مؤثری در برگزاری تبيين شخصيت امام رضا(ع)‌ برای همه مردم است و در اين بين زبان هنر می‌تواند كه تأثيرگذاری اين كار را چندين برابر كند.
رحمتی اضافه كرد: نماهنگ دو جنبه هنری شامل موسيقی و تصويری دارد و اين دو جنبه در روح و فكر شنونده و بيننده بسيار تأثيرگزار است.
وی به تلاش‌های دشمنان اسلام در ترويج عرفان‌های كاذب و نوظهور برای مقابله با فرهنگ اصيل و ريشه‌دار اهل ‌بيت(ع) اشاره و تصريح كرد: اين قبيل عرفان‌های كاذب و نوظهور به هيچ وجهه نمی‌تواند عشق و ارادت مردم به‌ويژه مردم لرستان كه همواره محب اهل بيت(ع) بوده‌اند‌ را خدشه‌دار كند و بی‌شك با برگزاری جشنواره‌هايی در ارتباط با ائمه اطهار(ع) و امام رضا(ع) می‌توانیم فرهنگ اهل ‌بيت(ع) و فرهنگ رضوی را به دنيا معرفی كنيم.
captcha