کد خبر: 2559620
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹

ماه رمضان فرصتی برای تمسك جستن به ريسمان عفو الهی است

گروه اجتماعی: مسئول شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان مهدی‌شهر گفت: ماه رمضان فرصتی است برای نو شدن و تمسك جستن به ريسمان عفو الهی چه خوب است در كنار خودداری نمودن از خوردن و آشاميدن، خويشتن را از تمايلات نفسانی بازداشته و مزين به اخلاق شايسته نماييم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه سمنان حميدرضا پارسا، مسئول شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان مهدی‌شهر امروز، 19 تيرماه در سالن جلسات اين شورا اظهار كرد: همزمان با سوم ماه مبارك رمضان هشتمين سفره آسمانی ضيافت افطار درشهرستان مهدی شهر درروز جمعه 21 تيرماه درمحل حسينيه اعظم به لطف الهی پهن می‌گردد.
وی گفت: ماه رمضان، ماه مهمانی خدا فرا رسيده است و تمامی بندگان بر سفره پهناور الهی دعوت شده‌اند. در اين ميان ماه رمضان فرصتی است برای نو شدن و تمسك جستن به ريسمان عفو الهی. چه خوب است دركنار خودداری نمودن از خوردن و آشاميدن، خويشتن را از تمايلات نفسانی بازداشته و مزين به اخلاق شايسته نماييم.
پارسا در ادامه درخصوص هدف از برگزاری اين مراسم معنوی گفت: باتوجه به اينكه چندی است كه مهمانی دادن در روزگار كنونی كم‌رنگ‌تر از گذشته شده است و ازاجرای اين خودهدف تجملات بيهوده و دوری از سادگی و چشم و هم‌چشمی‌های بی‌مورد در كنار فشارهای اقتصادی انگيزه مهمانی دادن و مهمانی رفتن را از افراد گرفته است. و نظر به اينكه بسياری از افراد فلسفه مهمانی دادن را فراموش كرده‌اندو از ياد برده‌اند برآن شديم كه باهدف اطلاع از احوال يكديگر، شاد كردن دل ديگران، همدردی و همدلی و وحدت در صورت نياز كمك به يكديگراين مراسم معنوی رابرگزار نماييم.
پارسا بابيان اينكه دراين سفره پرخير بركت اداره اوقاف وامورخيريه شهرستان مهدی‌شهر و هيئت امناء حسينيه اعظم مشاركت داشته‌اند ازمردم ولايتمدار دعوت نمود هرچه باشكوه‌تر دراين مراسم معنوی شركت فرمايند.
captcha