کد خبر: 2560001
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸

دليل عصبانيت دشمنان، سرعت رشد و پيشرفت ملت ايران است

گروه سياسی: رئيس‌جمهور با بيان اينكه دليل عصبانيت بدخواهان و دشمنان ملت ايران و بداخلاقی‌های آنان عليه ملت ايران سرعت رشد و پيشرفت اين كشور است، اظهار كرد: اگر اين ملت در جا می‌زد، ديگر دليلی برای فشار وارد كردن به آن وجود نداشت.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع رسانی رياست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد روز گذشته، 20 تيرماه در مراسم بهره‌برداری از 3 پروژه عمرانی و زيربنايی استان هرمزگان با تؤكيد بر اينكه بايد ايران را با دست، همت و توان ايرانی ساخت و اين شدنی است، اظهار كرد: 8 سال قبل و در اوايل كار دولت نهم شركت‌های نفتی خارجی فعال در ايران با بد اخلاقی كار را به اين خيال كه صنعت نفت ايران متوقف خواهد شد، رها كردند.
رئيس‌جمهور با اشاره به اينكه حداكثر سرمايه‌گذاری ساليانه اين شركت‌ها در ايران كمتر از 1.5 ميليارد دلار بود، افزود: اين شركت‌ها ادعای شراكت در اين ثروت خدادادی ملت ايران را داشتند و به بهانه سرمايه‌گذاری علاوه بر منت گذاشتن و تحميل هزينه‌های سياسی به ايران، بخش عمده عايدات نفت را نيز متعلق به خودشان می‌دانستند.
احمدی‌نژاد اظهار كرد: امروز به همت متخصصان و كارگران صنعت نفت كشور، تقريباً همه اقدامات و فعاليت ها در صنعت نفت كشور به دست متخصصان داخلی انجام می‌شود و هر ساله به طور متوسط 15 ميليارد دلار سرمايه‌گذاری در 8 سال گذشته در صنعت نفت كشور صورت گرفته است.
رئيس‌جمهور تصريح كرد: البته هم اكنون نيز تعدادی از شركتهای خارجی در شرايطی برابر و بدون منت گذاری‌های سياسی در صنعت نفت كشور فعال هستند و همه اينها نشانه عظمت، توانايی و شكوفايی استعدادهای ملت ايران است.
احمدی‌نژاد با بيان اينكه امروز سرعت رشد ايران بسيار بالاست، خاطرنشان كرد: دليل عصبانيت بدخواهان و دشمنان ملت ايران و بد اخلاقی های آنان عليه اين ملت نيز همين سرعت رشد و پيشرفت است و اگر اين ملت در جا می‌زد، ديگر دليلی برای فشار وارد كردن به آن وجود نداشت.
رئيس‌جمهور گفت: خدا را شاكريم كه امروز مسير حركت ملت ايران رو به جلو بوده و اگر چه دشمنان شرايط را بر ملت ايران سخت كرده‌اند اما عظمت ملت ايران بر همه سختی‌ها غلبه خواهد كرد؛ چرا كه ايرانيان يك ملت بزرگ با 7 هزار سال سابقه تمدنی درخشان هستند.
احمدی‌نژاد اضافه كرد: ملت ايران با سابقه‌ترين ملت تاريخ و با فرهنگ‌ترين، تمدن‌سازترين، هوشمندترين و آگاه‌ترين مردم را دارد و اگر قرار باشد روزی در آينده جهان، همه دنيا سرشار از عشق، كرامت و انسانيت در سايه توحيد و عدالت باشد و خبری از فقر و ذلت نباشد، نقش ملت ايران در شكل‌گيری آن يگانه و به عنوان الگو و پيشگام می‌باشد.
رئيس‌جمهور در بخش ديگری از سخنان خود به بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و زيربنايی در هرمزگان اشاره كرد و اظهار داشت: نفت منطقه‌ی هنگام، بسيار با كيفيت بوده و كاری كه در اين محور انجام شد بسيار بزرگ و ارزشمند است.
احمدی‌نژاد تصريح كرد: برای افزايش ظرفيت توليد ميدان نفتی هنگام، در دل دريا و در منطقه‌ای كه سرعت حجم عظيمی از آب به 2.5 متر در ثانيه بالغ می‌شود حفاری صورت گرفته و تاسيسات استخراج و انتقال نفت و گاز نصب شده است كه اين از نظر فنی كاری بسيار بسيار پيچيده و بزرگ است.
رئيس‌جمهور با بيان اينكه لوله‌گذاری‌های انجام شده برای انتقال نفت و گاز توليدی در اين ميدان تا بندر عباس، زير بستر دريا انجام شده و پالايشگاه تصفيه و توليد گاز اين ميدان نيز در ‌آينده نزديك به بهره‌برداری خواهد رسيد.
احمدی‌نژاد گفت: جزيره قشم در آينده نزديك به يكی از مناطق بزرگ نفتی و گازی كشور تبديل خواهد شد كه هزاران شغل در كنار ثروت و آبادانی به مردم اين جزيره و ملت ايران تقديم خواهد كرد.
رئيس‌جمهور همچنين با اشاره به طرح افزايش ظرفيت معدنی و صنعتی اسكله منطقه ويژه اقتصادی خليج فارس و نيز بهره‌برداری از حوضچه‌های ساخت و تعمير كشتی‌های بسيار بزرگ اظهار داشت: ساخت اين پروژه‌ها نيز از نظر تخصصی و فنی بسيار پيشرفته است و گام بزرگی در مسير خود اتكايی و پيشرفت ملت ايران به حساب می‌آيد. ارزش پروژه‌هايی كه امروز در هرمزگان به بهره‌برداری رسيد بيش از 2 هزار و 200 ميليارد تومان می‌باشد.
احمدی‌نژاد در ابتدای سخنان خود مردم استان هرمزگان را مردمی نجيب، مومن، با صفا، انقلابی، دوست داشتنی و مرزبانانی امين برای فرهنگ و استقلال ايران توصيف كرد و گفت: اين مردم با زحمت و تلاش خستگی ناپذير از دل دريا، دشت و صحرا ضمن كسب حلال به دنبال آبادانی و عزت آفرينی برای كشور هستند.
در اين مراسم دكتر احمدی‌نژاد از مهندس كاويانی، مدير اجرای پروژه حوضچه‌های ساخت و تعمير كشتی‌های اقيانوس‌پيما، با اهدای لوح تقدير كرد.
همچنين مردم استان هرمزگان به پاس 21 سفر دكتر احمدی‌نژاد به اين استان، با اهدای يك جلد كلام‌‌الله مجيد و تقديرنامه از وی تقدير و تجليل كردند.
captcha