کد خبر: 2560309
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

اينجا نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم است نه فروشگاه

گروه اجتماعی: رئيس بيست‌ويكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم با اشاره به ظرفيت‌های موجود و ميزان درخواست‌های برپايی غرفه‌ ارائه محصول تصريح كرد: اينجا نمايشگاه است نه فروشگاه؛ ما چهار بخش فروش و 36 بخش نمايشگاهی داريم و به شدت تلاش می‌كنيم بر روی بخش نمايشگاهی متمركز شويم.

حجت‌الاسلام والمسلمين حميد محمدی، رئيس بيست‌ويكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به محدوديت مكانی نمايشگاه قرآن، اعلام كرد: در نمايشگاه بيست‌و‌يكم 760 مؤسسه متقاضی برپايی غرفه‌های محصولات فرهنگی بودند كه فقط به 67 غرفه يعنی حدود 8 درصد متقاضيان اجازه حضور در نمايشگاه داده شد.
وی در پاسخ به اين سؤال كه آيا راهی برای رفع اين مشكل وجود دارد، گفت: هيچ راهی برای حل كمبود جا در نمايشگاه قرآن وجود ندارد و نمايشگاه را هم نمی‌توان در محل ديگری برگزار كرد.
حجت‌الاسلام محمدی بهترين فضا برای برگزاری نمايشگاه قرآن در مقايسه با فضاهای مشابه را مصلی تهران دانست، اما تصريح كرد: بايستی يك فضای بزرگ، در خور و مناسب برای برگزاری كليه نمايشگاه‌‌ها از جمله نمايشگاه كتاب، قرآن، مطبوعات و ... تأسيس شود و اين نياز جدی است كه بايد به سمت آن پيش رفت.
وی با تأكيد بر اينكه بايستی خود را با ظرفيت‌های موجود سازگار كنيم و ديگر نمی‌توان تخيلی و ماورايی صحبت كرد بلكه بايد با واقعيت‌ها روبه‌رو شد، گفت: اكنون غرفه‌های محصولات فرهنگی در نمايشگاه قرآن بسيار كمتر از سال‌های گذشته است، اما محصولات ارائه شده نمونه‌های محصولات فرهنگی موجود در كشور است.
رئيس بيست‌ويكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم عنوان كرد: اينجا نمايشگاه است نه فروشگاه و ما چهار بخش فروش و 36 بخش نمايشگاهی داريم و به شدت تلاش می‌كنيم بر روی بخش نمايشگاهی متمركز شويم و در سال جاری علی‌رغم همين محدوديت مكانی بخش نوجوان نمايشگاه به تنهايی در حد يك نمايشگاه كامل بود و اين به دليل توانمندی مسئولان اين بخش است.
captcha