کد خبر: 2560778
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۱

دومين جلسه هم‌انديشی مسئولان خانه‌ها و مؤسسات قرآنی در ابركوه برگزار شد

دومين جلسه هم‌انديشی مسئولان خانه‌ها و مؤسسات قرآنی در راستای برنامه‌ريزی و هماهنگی لازم در خصوص فعاليت قرآنی شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در ابتدای اين جلسه غلامرضا زارع، مسئول كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی ضمن تبريك حلول ماه مبارك رمضان به تشريح فعاليت‌ها و برنامه‌های قرآنی اين كانون در سال جاری پرداخت و دستورالعمل‌های مربوط را بيان كرد.
در ادامه حجت‌الاسلام محمد پورقيومی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان ضمن خيرمقدم به حاضران و تقدير از فعاليت خوب قرآنی آنها، ماه رمضان را ماه ميهمانی خدا و ماه فرصت‌ها دانست و گفت: اين ماه ماهی است كه هم می‌شويد و هم می‌سوزاند. می‌شويد گناهان را به آب توبه و می‌سوزاند تن‌های بندگان را به آتش گرسنگی و هدف غايی آن برنامه‌ريزی الهی برای تربيت بشر است.
وی افزود: لذا توجه به اين ماه ضرورت كامل دارد و نبايد گذاشت فرصت‌ها از دست برود. يكی از اموری كه می‌تواند در اين ماه، ما را به قرب الهی نزديك كند قرآن كريم و فعاليت در اين عرصه است و شايسته است شما قرآنيان شكرگزار درگاه الهی باشيد.
يادآور می‌شود، اعطای جوايز و بسته‌های فرهنگی به حاضران از ديگر برنامه‌های اين مراسم بود. در حال حاضر تعداد دو مؤسسه و هشت خانه قرآن روستايی در اين شهرستان زير نظر اين كانون مشغول فعاليت قرآنی هستند.
captcha