کد خبر: 2561984
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۱

مجمع قرآنيان آذربايجان غربی تأسيس می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس سازمان دارالقرآن‌الكريم تبليغات اسلامی آذربايجان غربی از تأسيس مجمع قرآنيان استان با هدف تجميع و ساماندهی فعاليت‌های قرآنی در سال جاری خبر داد.

اسماعيل خيری، رئيس سازمان دارالقرآن‌الكريم تبليغات اسلامی آذربايجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، ابراز کرد: مجمع قرآنيان استان با هدف جذب و شناسايی چهره‌های شاخص و فاخر فعال در عرصه‌های مختلف قرآن كريم امسال تأسيس می‌شود.
وی با اشاره به نو و بكر بودن راه‌اندازی مجمع قرآنيان برای نخستين بار در استان تصريح كرد: اين مجمع با دعوت و نظرخواهی از صاحب‌نظران و اساتيد برجسته حوزه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی درصدد است تا جهش مناسبی به لحاظ كيفيت در برنامه‌های قرآنی استان ايجاد كند.
خيری اضافه كرد: يكی از رويكردهای اين مجمع قرآنی تبليغ و ترويج معارف قرآن و تلاش برای از بين بردن نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت فعاليت‌ها با بهره‌گيری از نظر و انديشه عملی اساتيد برجسته حوزه‌های تفسير، تحقيق، پژوهش، حفظ و مفاهيم است.
اين مقام مسئول يادآور شد: هم‌اينك مجمع در مرحله شناسايی نخبگان و فعالان رشته‌های مختلف قرآنی برای جذب و عضوگيری است و اولين جلسه هماهنگی‌های اجرايی آن هفته‌های آتی برگزار می‌شود.
رئيس سازمان دارالقرآن‌الكريم تبليغات اسلامی آذربايجان غربی همچنين به اجرای طرح «با قرآن در رمضان» به‌مناسبت فرارسيدن ماه نزول آيات الهی خبر داد و گفت: اين طرح با عنوان «طرح السابقون» از ابتدای ماه رمضان به مدت سی روز اجرا می‌شود.
خيری محل برگزاری اين طرح قرآنی را حسينيه اعظم اروميه عنوان كرد و گفت: در اين طرح هر روز يك جزء از كلام وحی به‌صورت جمع‌خوانی توسط قاريان برتر استانی تلاوت می‌شود.
captcha