کد خبر: 2562675
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۶

طرح افطاری ضيافت نور در كاشمر اجرا می‌شود

گروه اجتماعي: رئيس اداره آموزش و پرورش كاشمر از اجرای طرح افطاری ضيافت نور در اين شهرستان خبر داد و افزود: طرح افطاری ضيافت نور، ميزبان حدود 12 هزار نفر از فرهنگيان شاغل، بازنشسته و خانواده‌هايشان در ماه مبارك رمضان است.

سيد ابوالفضل حسينی، رئيس اداره آموزش و پرورش كاشمر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر، از اجرای طرح افطاری ضيافت نور در اين شهرستان خبر داد و افزود: طرح افطاری ضيافت نور در ماه مبارك رمضان ميزبان حدود 12 هزار نفر از فرهنگيان شاغل، بازنشسته و خانواده‌هايشان است.
مدير آموزش و پرورش شهرستان كاشمر گفت: اين طرح با عنوان طرح ضيافت نور كه با پيشنهاد و تاكيد شخص وزير آموزش و پرورش همراه بوده، امسال نيز در شهرستان كاشمر همزمان با سراسر كشور اجرا خواهد شد.
وي اشاره كرد: طرح ضيافت فرهنگيان كاشمر در ۱۷شب و با حضور حدود 12 هزار نفر از فرهنگيان و خانواده‌های آنها برگزار خواهد شد.
حسينی با اشاره به انجام تمهيدات لازم به منظور برگزاری هرچه بهتر اين ضيافت افزود: كميته و كارگروه برنامه‌ريزی در سطح اين مديريت تشكيل و زمان‌‍بندی و هماهنگی‌های لازم صورت گرفته كه از ۲۶ تيرماه همزمان با هشتمين روز ماه مبارك رمضان در تالار فرهنگيان خانه معلم كاشمر، ميزبان فرهنگيان و خانواده‌‎های آنها خواهيم بود.
وی درباره اثرات و بركات طرح ضيافت نور گفت: طرح ضيافت فرهنگيان فرصتی مناسب برای افزايش الفت بوده و زمينه‌ساز گسترش صله رحم بين فرهنگيان و خانواده‌هايشان خواهد بود كه بايد از اين فرصت به نحو احسن استفاده كرد و ميزبانی شايسته‌ای برای آنها ارائه كرد.
مدير آموزش وپرورش در پايان خواستار تكريم فرهنگيان و خانواده‌های آنان به ويژه بازنشستگان شد و بر تعامل و همكاری اعضاء و نظارت كامل بر روند طرح ضيافت نور تاكيد كرد.
captcha