کد خبر: 2562713
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲

حقيقت عدالت در زمان استقرار انسان كامل محقق خواهد شد

گروه سياسی: محمود احمدی‌نژاد با بيان اينكه ما به اندازه توانايی و وسع خود بايد در راه عدالت تلاش كنيم، تأكيد كرد: حقيقت عدالت در زمان استقرار عدالت جهانی به رهبری تجلی عدالت و انسان كامل محقق خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، محمود احمدی‌نژاد روز گذشته، سه‌شنبه، 25 تيرماه در مراسم شصتمين سال تأسيس سازمان تأمين اجتماعی در سالن اجلاس سران در جمع مديران، مسئولان و كاركنان سازمان تأمين اجتماعی با بيان اينكه مهم‌ترين مأموريت يك حكومت اجرای عدالت است، اظهار كرد: عدالت يعنی ساز و كارها و رفتارها را به گونه‌ای طراحی و كنترل كنيم كه آحاد مردم از فرصت‌ها و ثروت‌های عمومی بهره‌مند شوند و همه بتوانند زندگی عزتمند، شرافتمند و سرشار از آسايش و رفاه را در اختيار داشته باشند.
رئيس‌جمهور افزود: از مهم‌ترين مأموريت‌های يك حكومت برای استقرار عدالت، توزيع ثروت عادلانه است، اما وقتی ساز و كارها با برخی زياده‌خواهی‌ها و خودخواهی‌ها عجين می‌شود، فاصله‌ها زياد و بعضی محروميت‌ها در جامعه حاكم می‌شود.
احمدی‌نژاد با تأكيد بر اينكه مسئوليت حكومت با توزيع مكرر و مداوم ثروت در جامعه است، خاطرنشان كرد: حكومت بايد از انباشت ثروت، رشد و توسعه فقر در جامعه جلوگيری كند.
رئيس‌جمهور با بيان اينكه ما به اندازه توانايی و وسع خود بايد در راه عدالت تلاش كنيم، تأكيد كرد: حقيقت عدالت در زمان استقرار عدالت جهانی به رهبری تجلی عدالت و انسان كامل محقق خواهد شد.
احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود يكی ديگر از وظايف حكومت را توزيع بيت‌المال ذكر كرد و خاطرنشان كرد: بيت‌المال بايد در بين آحاد مردم به صورت مساوی تقسيم شود.
رئيس‌جمهور ماه مبارك رمضان را ماه خدا و اميرالمؤمنين(ع) دانست و با بيان اينكه حضرت علی(ع) تجلی عدالت است تصريح كرد: حضرت علی(ع) همه بيت‌المال را بدون توجه به مراتب اجتماعی، عنوان‌ها و جايگاه‌ها در بين مردم به صورت مساوی توزيع می‌كرد و اجازه نمی‌داد تا كسی با دست‌اندازی در بيت‌المال، بيش از حق خود برداشت كند.
احمدی‌نژاد گفت: برخی‌ها متأسفانه به بهانه‌های مختلف از جمله مديريت، سازماندهی بهداشت، آموزش و غيره، ساز و كارها را طوری طراحی می‌كنند كه عده‌ای از بيت‌المال بهره‌ بيشتری ببرند، كه اميدوارم زمانی برسد كه همه درآمدهای دولت، به طور مساوی بين همه مردم توزيع شود و اگر كسی بخواهد تلاش و كار بيشتری انجام دهد، معادل آن، درآمد بيشتری نيز به دست خواهد آورد.
رئيس‌جمهور در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در سازمان تأمين اجتماعی، گفت: يكی از آرزوهايم اين است كه سازمان تأمين اجتماعی به جايگاهی برسد تا بازنشستگان و كارآزمودگان را در حد مناسب تأمين كند، چرا كه كسی كه سی سال زحمت كشيده بايد زندگی وی تأمين شود.
احمدی‌نژاد با بيان اينكه كارهای خوبی در سازمان تأمين اجتماعی انجام شد و در حد توان هم اقدامات لازم به عمل آمد، خاطرنشان كرد: چند بار در دولت تصميم گرفتيم كه بدهی‌ها و تعهداتی كه بر دوش سازمان تأمين اجتماعی گذاشته شده را تأمين كنيم كه اين كار هم انجام شد و تا روزی كه اينجانب در مقام رياست جمهوری در خدمت ملت ايران هستم، هر پيشنهادی كه وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمين اجتماعی ارائه كنند، ما با افتخار در جهت حل مشكلات اين سازمان كمك خواهيم كرد.
احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به لوح تقديری كه مسئولين سازمان به وی اهداء‌ كردند، گفت: معتقدم لوح تقدير، نشان ملی و نشان مديريت و عظمت بايد به كسی ارائه شود كه با 350 هزار تومان حقوق ماهيانه يك خانواده را آبرومندانه اداره می‌كند. البته برای بخشی از جامعه سعی كرديم كه حقوق ماهيانه 350 هزار تومانی را به 700 هزار تومان افزايش دهيم.
احمدی‌نژاد با اشاره به خدمات دولت نهم و دهم تصريح كرد: كارهايی كه در طول دولت نهم و دهم در بخش‌های مختلف همچون هوا و فضا، هسته‌ای انجام داد و دنيا اين كارهای بزرگ را مورد توجه و تحسين قرار داد، به اندازه آن كار كوچكی كه ما در خدمت كارگران و بازنشستگان انجام داديم، برای ما عزيز، شيرين و مهم نبود.
رئيس‌جمهور خطاب به مسئولان و كاركنان سازمان تأمين اجتماعی تأكيد كرد اينجانب به عنوان يك خدمتگزار كوچك شما از اين به بعد هر كجا كه باشم در همان مسير قبلی خدمتگزار شما خواهم بود.
captcha