کد خبر: 2563452
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۳

درست زيستن يكی از اصول مهم بندگی است

گروه سياسی: مدرس حوزه و دانشگاه درست زيستن را يك اصل مهم بندگی عنوان و تصريح كرد: متأسفانه جامعه كنونی ما نحوه صحيح درست زيستن و صحيح زندگی كردن را ياد نگرفته است و بی برنامه‌گی در زندگی‌های ما موج می‌زند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، حجت‌الاسلام سيدمرتضی صالحی خوانساری، مدرس حوزه و دانشگاه شامگاه گذشته، 27 تيرماه در كلاس اخلاق ويژه مديران و مسئولان، مردم استان چهارمحال و بختياری را مردمانی مقبول و فهيم دانست و اظهار کرد: در اين مدت كم كه بنده در استان حضور داشتم شناخت خيلی خوب و مطلوب نسبت به استان و مردمان شايسته آن پيدا كردم كه می طلبد مسئولين به معنای واقعی كلمه خدمت رسان اين مردم باشند.
وی درست زيستن را يك اصل مهم بندگی عنوان و تصريح كرد: متأسفانه جامعه كنونی ما نحو صحيح درست زيستن و صحيح زندگی كردن را ياد نگرفته‌اند و بی برنامه‌گی در زندگی‌های ما موج می‌زند.
حجت‌الاسلام خوانساری با بيان اينكه نحوه زيستن ما آخرت و مردن ما را رقم خواهد زد اظهار كرد: آخرت و مرگ انسان وابسته به دنيا و چگونه زيستن او خواهد بود و اگر به نحو صحيح از اين دنيا و امكانات بهره ببرد آخرت او آباد خواهد شد.
وی با اشاره به گوشه‌ای از زندگی امام صادق(ع) در زمان عمر با بركتشان خاطرنشان كرد: زندگی امام صادق(ع) بر چهار اصل مهم و اساسی استوار شده بود.
حجت الاسلام خوانساری يكی از اصول مهم زندگی امام صادق (ع) را همت و تلاش مضاعف در انجام امور دانست و اظهار كرد: آن امام همام به اين حقيقت رسيده بود كه كار محول شده بايد درست و به موقع انجام و هرگز بر دوش ديگران نيفتد چرا كه ضعف و شكست به دنبال خواهد داشت.
وی يكی از مشكلات امروز كشور را كار نكردن عنوان و تصريح كرد: متأسفانه يكی از دردهای امروز جامعه ما كار نكردن يا عدم صحيح انجام كار است كه باعث نا اميدی و عقب ماندگی در جامعه خواهد شد يا اين چيزی جز نا اميدی و عقب ماندگی برای جامعه در بر نخواهد داشت چرا که کلید موفقیت کشور در انجام صحیح کارها است.
حجت‌الاسلام خوانساری نظارت خداوند بر اعمال را يكی از مهم‌ترين اصول زندگی امام صادق(ع) بيان و خاطرنشان كرد: به فرموده امام خمينی(ره) عالم در محضر خداست و در محضر خدا معصيت نكيد و بايد اين يك اصل مهم در زندگی ما باشد و با حيا زندگی كنيم تا در محضر خداوند متعال شرمنده و روسياه نباشيم.
وی با اشاره به اينكه روزی‌رسان همه انسان‌ها خداست تصريح كرد: هر كس كه به دنبال كار حلال و درست باشد يقننا پروردگار متعال روزی او را تضمين خواهد كرد و اين يك اصل مهم در زندگی امام صادق (ع) بوده است.
اين استاد حوزه با بيان اينكه مرگ در كمين انسان‌ها است اظهار كرد: هنر امام صادق(ع) بر اين اصل بود كه هيچ‌گاه از مرگ نترسيد و هميشه آماده لقاء الهی و رفتن به سوی خدای متعال بوده است.
وی در ادامه با اشاره به سيره زندگی پيامبر اكرم به بيان سخنی از ايشان پرداخت و گفت: سوء مديريت در كارها، اسراف، عبرت نگرفتن از امت های پيشين و اضطراب و استرس از عوامل نابودی يك ملت است.
حجت‌الاسلام خوانساری رعايت تقوای الهی را سبب عاقبت بخيری دانست و اظهار كرد: هر كس كه اهل خودپرستی و فساد نباشد جزو متقين و بندگان خوب الهی خواهد بود و در آخرت در بهشت خدا جای خواهد گرفت.
captcha