کد خبر: 2563607
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۸

مردم از انفاق و احسان امام حسن ‌مجتبی(ع) درس بگيرند

گروه اجتماعی: انفاق و احسان به فقرا و نيكوكاران يكی از ويژگی‌های بارز امام حسن مجتبی(ع) است كه بايد از اين امام درس بگيريم، مردم بايد در طرح اكرام و ايتام و كمك به نيازمندان، معلولان و محرومان مشاركت گسترده‌ای داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادی، نماينده ولی ‌فقيه در استان و امام جمعه خرم‌آباد امروز جمعه، 28 تيرماه در خطبه‌های جمعه خرم‌آباد در مصلی الغدير اين شهر به ميلاد امام حسن مجتبی و نام‌گذاری سالروز ولادت اين امام همام به نام اكرام ايتام اشاره كرد و گفت: در زندگی هر يك از امامان معصوم(ع) يك نكته برجسته‌ای وجود دارد كه آن را از ميان امامان ديگر متمايز كرده است، امام حسن مجتبی(ع) سه بار در طول عمر بابركت خود اموالش را با محرومين و نيازمندان تقسيم كرده است.
وی افزود: انفاق و احسان به فقرا و نيكوكاران يكی ديگر از ويژگی‌های امام حسن مجتبی(ع) است كه بايد از اين امام درس بگيريم، مردم بايد در طرح اكرام و ايتام و كمك به نيازمندان، معلولان و محرومان مشاركت گسترده‌ای داشته باشند زيرا اينها توشه آخرت هستند.
امام جمعه خرم‌آباد در ادامه به سالروز وفات حضرت خديجه اشاره كرد و گفت: حضرت خديجه (س) مقام و منزلت بسيار بالايی دارد، نخستين كسی كه به پيامبر ايمان آورد حضرت خديجه بوده است، لقب ام‌المومنين يكی ديگر از ويژگی‌های منحصر به فرد حضرت خديجه (س) است.
حجت‌الاسلام ميرعمادی گفت: يكی ديگر از ويژگی‌های حضرت خديجه(س)‌ اين است كه ثروت خود را در اختيار رسول خدا قرار داد و ديگر ويژگی‌ حضرت خديجه (س) اين است كه جبرئيل امين از سوی خدای متعال بر آن حضرت سلام فرستاد.
امام جمعه خرم‌آباد در ادامه به ماه مبارك رمضان اشاره كرد و گفت: فلسفه روزه رسيدن به تقوا است و بايد سعی كنيم با روزه‌داری ايمان خود را تقويت كنيم.
وی در بخش ديگری از سخنانش به تحولات مصر و اينكه موج بيداری اسلامی در برابر استكبار جهانی آغاز شده است، اشاره كرد و گفت: نقش مرموزانه آمريكا و رژيم صهيونيستی در اين تحولات آشكار است.
حجت‌الاسلام ميرعمادی با اشاره به اينكه آمريكا به‌دنبال اين است كه اين بيداری اسلامی را كمرنگ و از بين ببرد، خاطرنشان كرد: آمريكا در بحرين از حاكم ظالم اين كشور دفاع كرده و در سوريه در مقابل فشار اسد ايستادگی كرده است.
امام جمعه خرم‌آباد يادآور شد: فرمانده ارتش مصر اعلام كرد سه روز قبل از كودتا با آمريكا و رژيم صهيونيستی تماس داشته است كه اين نشان می‌دهد كه آمريكا و رژيم صهيونيستی در تحولات مصر نقشی مرموزانه دارند.
نماينده ولی‌فقيه در لرستان گفت: تحولات مصر نشان داد كه آمريكا به‌دنبال منافع خود است و اين تحولات در حقيقت نشان داد كه آمريكا قابل اعتماد نيست پس كشورها و دولت‌ها بايد بيدار باشند.
نماينده ولی‌فقيه در لرستان با اذعان به اينكه مردم مصر گرايش ضد آمريكايی دارند و بر اين باور هستند كه سرنوشت كشورشان را آمريكا به بازی گرفته است، به ديدار رئيس ‌جمهور و هيئت دولت با رهبر معظم انقلاب اشاره كرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنين تأكيد كردند كه احيای آرمان‌ها و شعارهای اصلی انقلاب شكوهمند اسلامی ايران، ديگر ويژگی اصلی و ممتاز اين دولت بوده است.
وی اظهار کرد: بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در حقيقت نشان‌دهنده خدمات و تلاش‌های مؤثر دولتمردان و لزوم قدرشناسی از هشت سال تلاش و كوشش هيئت دولت در مسير خدمت به ايران اسلامی است.
امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به موفقيت‌های چشمگير و قابل توجه نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه ملی و بين‌اللملی، گفت: ايجاد موج مردمی و انقلاب بيداری اسلامی در مقابله با حكومت‌های ديكتاتوری و ظالم منطقه، يكی از مهم‌ترين دستاوردهای انقلاب اسلامی ايران در جهان است.
نماينده ولی ‌فقيه در لرستان اظهار کرد: به همين دليل استكبار جهانی به سركردگی آمريكا دشمنی گسترده‌ای را با ايران اسلامی و جريان بيداری اسلامی حاكم در منطقه به راه انداخته است.
captcha