کد خبر: 2563720
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۲

برگزاری 25 كلاس حفظ قرآن در اسفراين

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به نمايندگی مؤسسه الزهرا(س) 25 كلاس حفظ قرآن با حضور 450 نفر در اسفراين در حال برگزاری است.

محبوبه حسينی، مديرمسئول مؤسسه الزهرا(س) اسفراين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: به نمايندگی مؤسسه الزهرا(س) 25 كلاس حفظ قرآن از تيرماه با حضور 450 نفر در اسفراين آغاز شده و در حال برگزاری است.
وی در ادامه اظهار كرد: اين طرح با همكاری مؤسسات و خانه‌های قرآن اسفراين آغاز شده است و كلاس‌ها تا اسفندماه سال جاری ادامه می‌يابد.
حسينی تصريح كرد: اين طرح طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده در 4 رشته حفظ موضوعی، حفظ جزءهای 30، 1 و 2 قرآن با حضور ثبت نام شدگان برگزار می‌شود.
مديرمسئول مؤسسه الزهرا(س) اسفراين در پايان خاطرنشان كرد: اين طرح در گروه‌های سنی 7 تا 12 سال، 13 تا 18 سال و بزرگسالان برگزار می‌شود.
captcha