کد خبر: 2564454
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

رمضان ماه خودسازی در پرتو پيام‌های قرآنی است

گروه اجتماعی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تالش ماه رمضان را ماه نازول قرآن و خودسازی در پرتو پيام‌های قرآنی دانست و گفت: تلاوت قرآن، تقوا و تهجد را به دنبال دارد كه زمينه تعالی و بازگشت به فطرت پاك الهی و زندگی عالی انسانی را فراهم می‌كند.

حجت‏الاسلام والمسلمين ميرحسينی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان تالش در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، با بيان این كه رمضان ماه نور و قرآن است، اظهار كرد: ماه مبارك رمضان، ماه نازل شدن قرآن، تلاوت قرآن و خودسازی در پرتو پيام‌های قرآنی است؛ لذا تلاوت قرآن، تقوا و تهجد را به دنبال دارد كه زمينه تعالی و بازگشت به فطرت پاك الهی و زندگی عالی انسانی را فراهم می‌كند.
وی همچنين از برگزاری محفل انس با قرآن‏كريم با حضور قاری بين‏المللی در اين ايام مبارك خبر داد و گفت: عادل الباز اين قاری جوان مصری امروز، 30 تير ماه بعد از نماز مغرب و عشا ساعت 21:30 در مسجد جامع رضوانشهر به تلاوت آيات نورانی اين كتاب آسمانی می‏پردازد.
حجت‌الاسلام ميرحسينی با بيان اينكه ايجاد فضای قرآنی از چند منظر قابل توجه است كه می‌توان به ايجاد شور و شعور قرآنی اشاره كرد، ادامه داد: شور قرآنی را می‌توان با برگزاری محافل قرآنی با حضور قاريان برجسته استانی، كشوری و بين المللی از قبيل حضور قاريان مصری در شهرستان ايجاد كرد.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان تالش هدف از برگزاری اين‏گونه محافل ترويج برنامه‌های قرآنی و توسعه فرهنگ قرآنی دانست و افزود: محافل انس با قرآن‏كريم با هدف آشنا كردن نسل جوان با آرمان‏ها و ارزش‏های اسلامی، قرآنی و پيروی از آموزه‏های قرآنی و انس هر چه بيشتر افراد جامعه با كلام نورانی وحی در ماه نزول قرآن برگزار می‏شود.
وی با تأكيد بر حضور والدين به همراه نوجوانان و جوانان در جلسات و مسابقات قرآنی، گفت: در ماه رمضان می‌توان اراده‌ها را تقويت و از زنجيرهای درونی آزاد شد و اين آرمان مقدس در پرتو روزه گرفتن دست يافتنی است.
حجت‏الاسلام ميرحسينی با بيان اينكه ده روز اول ماه رمضان در اين گرمای طاقت‌فرسا به اتمام رسيد، تأكيد كرد: ماه رمضان، فرصتی برای دعا و نيايش و شب زنده‌داری است كه عشق ملكوتی و انس با محبوب جاودانه را پديد می‌آورد و شهد مناجات و نيايش را در كام انسان می‌ريزد؛ لذا انشاالله كه بتوانيم از بركات عظيم اين ماه بهره كافی ببريم.
captcha