کد خبر: 2564745
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

محفل انس با قرآن در سپاه قمربنی هاشم(ع) برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن كريم و جلسه اخلاق كاركنان ستاد سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) به‌مناسبت ماه ضيافت الهی، با تلاوت آيات نور توسط قاريان كلام وحی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری،30 تيرماه به مناسبت ماه ضيافت الهی، محفل انس با قرآن كريم و جلسه اخلاق كاركنان ستاد سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) با تلاوت آيات نور توسط قاريان كلام وحی در حسينيه آيت الله بهاءالدينی برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمين شيخ جعفر واضحی، مدرس حوزه و دانشگاه در اين مراسم معنوی به تشريح اهميت ماه مبارك رمضان پرداخت و اظهار كرد: در لفظ عرب، هر چيزی كه ثبات و استمرار داشته باشد مبارك است، يعنی بركت زود از بين نمی رود و خير و منفعت آن به همه می رسد.
وی افزود: در آيات قرآن و احاديث، بسياری چيزها مبارك شمرده شده اند و بر اساس فرمايشات امام صادق(ع): در آن خانه ای كه نام نورانی حضرت محمد(ص) باشد؛ فقر در آن خانه وارد نمی شود.
اين مدرس حوزه و دانشگاه عنوان كرد: اگر در كتابی، ذكر نورانی صلوات بر محمد و آل محمد(ص) نوشته شود، تا زمانی كه آن كتاب وجود دارد، ملائكه برای آن شخص درود می فرستند.
حجت الاسلام واضحی خاطرنشان كرد: مبارك ترين و با بركت ترين وجود، ذات اقدس الهی است؛ چون هر آنچه در عالم است، منشأء و سرچشمه آن خداست.
اين مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه به بحث انتظار و مهدويت پرداخت و با بيان رواياتی از پيامبر اكرم(ص) و ائمه معصومين(ع) در زمينه بارش رحمت الهی در زمان ظهور حضرت موعود، مطالبی را بيان كرد.
captcha