کد خبر: 2565411
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۵

معرفی مؤسسه قرآنی «نسيم رحمت» اقبال‌شهر قزوين

مدير مؤسسه قرآنی نسيم رحمت گفت: اين مؤسسه در رشته‌های مختلف علوم قرآنی از سال 78 آغاز به كار كرده و در حال فعاليت است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام محمد صالحی از اساتيد دفتر پاسخگويی حوزه علميه قزوين، اظهار كرد: اين مؤسسه قرآنی در رشته‌های مختلف علوم قرآنی در حال فعاليت است و از سال 78 آغاز به كار كرده، اين مركز از سال ۸۲ به صورت رسمی ثبت شده و مجهز به كتابخانه قرآنی و نرم‌افزارهای مختلف قرآنی است.
وی افزود: هم‌اكنون بيش از ۴۰۰ نفر مشغول فراگيری علوم قرآنی در اين مركز هستند؛ كه ۱۵ نفر حافظ كل قرآن مجيد و در حفظ بيست جزء ۲۰نفر، حفظ ۱۰ جزء 30 نفر و در حفظ ۵ جزء 20 نفر مشغول به تحصيل هستند.
مسئول مؤسسه نسيم رحمت، در رابطه با اساس تشكيل اين نهاد قرآنی اظهار كرد: به حمد الله با اقدامات چند تن از خانم‌ها و آقايان اين مؤسسه از سال 82 با تشكيل كلاس طرح ترتيل با همكاری مهد قرآن استان راه‌اندازی شد.
وی ادامه داد: علی‌رغم وجود مشكلاتی مانند نداشتن مكان ثابت و مناسب برای فعاليت‌های قرآنی و با وجود قريب به ده مورد تعويض مكان، ولی با عنايت خداوند متعال كلاس‌های علوم قرآنی گسترش يافت.
مدير مهد كوثر نبی اقباليه اذعان كرد: فعاليت‌های اين مؤسسه تا كنون تحت عنوان حفظ، روخوانی و روان‌خوانی، ترتيل، تجويد، تفسير، احكام، اخلاق و … و جشن‌های قرآنی و مراسمی با عنوان محفل انس با قرآن در ماه‌های متعدد، با حضور امام جمعه، مسئولين شهر، خيرين و قرآن‌پژوهان عزيز، انجام گرفته است.
مدير مسئول مؤسسه قرآنی نسيم رحمت تصريح كرد: هم اكنون نيز با تأسيس سه شعبه با حدود بالغ بر ۳۰۰۰ قرآن‌پژوه و فعال قرآنی در سنين مختلف پيش دبستانی و مهد كودك با گرايش قرآنی و بزرگسالان و همچنين تحت پوشش قرار دادن مدارس مختلف شهر با آموزش رايگان مشغول به ترويج فرهنگ عالی الهی است، از اين بابت خدا را شاكريم كه خلأ و كمبود مكان قرآنی نتواست ما را از ادامه راهمان باز دارد.
وی به مشكلات مؤسسات قرآنی اقباليه اشاره كرد و افزود: همچنان مشكل عدم وجود مكان مناسب و ثابت و نبود امكانات، پا برجا است. برای همين از حاميان قرآن، خيران و كسانی كه مايلند با خداوند متعال معامله كنند؛ خواستاريم كه جهت احداث دارالقرآن برای شهر فرهنگی و پر جمعيت اقباليه ما را ياری كنند. بی‌شك وعده الهی حق است كه «فَمَن یَعمَل مِثقالَ ذَرَّهٍ خَيرًا یَرَه».
حجت‌الاسلام صالحی اعلام كرد: ناگفته نماند كه همين پيشرفت‌های مختصر قرآنی را مديون مسئولان شهر، به ويژه امام جمعه، شهردار، شورای محترم شهر وقت و خيرين بزرگواری همچون دكتر مرادی كه عضو ثابت انصارالقرآند، هستيم و نهايت تشكر را از همه اين بزرگواران داريم.
وی تأكيد كرد: طبق گزارش‌های رسيده از مدارس، بچه‌هايی كه در اين مؤسسه پيش دبستانی را گذرانده‌اند، از نظر تحصيلی در رتبه‌های بالای مدارس قرار دارند. البته با وجود دشمنی‌ها و مشكلاتی كه به علت عدم حمايت مسئولان مربوطه، جزء مشكلات هميشگی مؤسسات قرآنی است.
صالحی گفت: برگزاری جشن نيمه شعبان در حسينيه سيد‌الشهدای خيابان معلم با حضور امام جمعه، مسئولان، خيرين و مردم، برگزاری جشن قرآنی نونهالان و پيش دبستانی در پايان ترم با اهدای مدرك، تأسيس شعبه سوم مؤسسه از جمله اقدامات اين مؤسسه است.
وی ادامه داد: برگزاری كلاس‌های احكام برای بزرگسالان، برگزاری طرح معرفتی و قرآنی تحت عنوان طرح گلشن معرفت، برپايی كلاس‌های ختم قرآن در ماه‌های مبارك رمضان، اجرای برنامه‌های معنوی در مناسبت‌های مختلف، برگزاری مراسم زيارت عاشورا و حديث كسا همراه سخنرانی در ايام فاطميه و ماه محرم و ختم سيصد هزار تا صلوات از ديگر برنامه‌های اين مؤسسه است.
حجت‌الاسلام صالحی در پايان به طرح گلشن معرفت اشاره كرد و ادامه داد: مؤسسه قرآنی نسيم رحمت در حال برگزاری طرحی ابتكاری است كه خوشبختانه با استقبال فراوانی روبرو شده است. اين طرح از اين قرار است كه هر هفته سه‌شنبه‌ها از ساعت 17 تا 18:30 جلسات پرسش و پاسخ و بحث آزاد برگزار می‌شود و بعد از اتمام جلسه شركت‌كنندگان می‌توانند مشكلات و سؤالات خود را مطرح كرده و پاسخ خود را دريافت كنند.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت شركت در كلاس‌های تابستانه اين مؤسسه با شماره تلفن‌های 02825420033-5410033-09192716739-09309107533- 09127864317 تماس بگيرند.
captcha