کد خبر: 2566119
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۹

مؤسسات خيريه برای از بين بردن فقر فرهنگی تلاش كنند

دبير مؤسسه خيريه قمربنی‌هاشم(ع) شهرستان خرامه گفت: مؤسسات خيريه بايد برای از بين بردن فقر فرهنگی در جامعه تلاش كنند و نبايد صرفا خدماتی باشند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی دفتر مؤسسه خيريه قمر بنی‌هاشم(ع) خرامه، مسعود عليايی، دبير مؤسسه خيريه قمربنی‌هاشم(ع) شهرستان خرامه در جمع اعضای هيئت امنا و كاركنان مؤسسه خيريه بنی‌هاشم(ع) شهرستان خرامه، اظهار كرد: اين مؤسسه در راستای از بين بردن فقر فرهنگی در جامعه پيش قدم بوده است.
وی ادامه داد: همچنين علاوه‌ بر توزيع بسته‌های غذايی به خانواده‌های تحت پوشش اين مؤسسه بسته‌های فرهنگی كه شامل قرآن، نهج‌البلاغه، سی‌دی و كتاب ادعيه و زيارات و توضيح‌المسائل است، اهدا می‌كند.
عليايی تأكيد كرد: مسير نااميد كردن دشمنان از مسير همراهی مردم می‌گذرد و اين مهم زمانی محقق می‌شود كه ما در امر به خدمت‌رسانی به جامعه از هيچ تلاشی فرو نگذاريم.
دبير مؤسسه خيريه قمر‌بنی‌هاشم(ع) خرامه بيان كرد: هركس به مردم كمك كند نه تنها امروز بلكه نتيجه آن را در نسل‌های بعد از خود خواهد ديد.
وی بر ارتقای سلامت جامعه تأكيد كرد و افزود: هر چقدر بتوانيم سطح سلامت بين افراد فقير و غنی را نزديك كنيم در اين حوزه پيشرفت قابل ملاحظه‌ای خواهيم كرد.
عليايی با بيان اينكه دشمنان از هر طريق ممكن برای ضربه زدن به اين نظام مقدس استفاده می‌كنند و تحريم‌های اقتصادی در همين راستا است، گفت: نظام اسلامی با قدرتمندی و با جهاد همه جانبه در اقتصاد، وضعيت اين تحريم را يكی پس از ديگری شكسته و دشمنان را از اهداف پليدشان مأيوس می‌كند.
دبير مؤسسه خيريه قمر‌بنی‌هاشم(ع) خرامه با اينكه در مؤسسات خيريه پل ارتباطی افراد ثروتمند و فقير است، ادامه داد: مؤسسات خيريه بايد اعتماد بيشتری از مردم رابه خود جلب كنند تا بتوانند در جلب مشاركت‌های مردمی و پيشبرد اهداف مؤسسات خيريه موفق باشند.
عليايی با اشاره به اينكه مال و دارايی بايد با بذل و بخشش افزايش می‌يابد، اظهار كرد: با دادن خمس و زكات هيچ وقت فقير نمی‌شويم و هركس به خدا اعتماد كرد و خمس و زكات خود را پرداخت كرد قطعاً مالش زياد می‌شود.
وی گفت: اين مؤسسه تنها مؤسسه خيريه در شهرستان است كه از آذرماه 89 تاكنون در حال فعاليت در شهرستان است و همانند كميته امداد و بهزيستی سعی در شناسايی افراد مستمند و برطرف كردن نيازهای نيازمندان دارد.
دبير مؤسسه خيريه قمربنی‌هاشم(ع) خرامه بيان كرد: با توجه به بازرسی‌هايی كه از طرف بازرسين مؤسسه به طور نامحسوس انجام می‌شود، تلفن‌های مردمی، درخواست‌های كتبی و معرفی از طريق ارگان‌ها و نهادهای دولتی از نيازمندان و مقدار نياز آنها اطلاع پيدا می‌كنيم.
عليايی يادآور شد: بيش از 70 خانواده نيازمند تحت پوشش اين مؤسسه خيريه هستند كه از كمك‌های ماهيانه بهره‌مند می‌شوند.
وی بيان كرد: اين مؤسسه با هدف شناساندن خانواده‌های ايتام بی‌بضاعت در سطح شهرستان خرامه و حمايت مادی، معنوی و فرهنگی برای آنان و تلاش در جهت ريشه كن كردن فقر در اين خانواده‌ها تا رسيدن به خودكفايی آنان تشكيل شده است.
دبير مؤسسه خيريه قمربنی‌هاشم‌(ع) خرامه در بخش ديگر از سخنانش به تشريح فعاليت‌های مؤسسه از بدو تأسيس تاكنون پرداخت و افزود: بيش از 12 ميليون ريال كمك بلاعوض شده است، اعطای 24 سرويس جهيزيه به زوج‌های جوان نيازمند، اعزام رايگان 45 نفر از افراد تحت پوشش اين مؤسسه به مشهد مقدس و برگزاری اردوهای سياحتی ـ زيارتی، ذبح 9 رأس گوسفند، توزيع 700 سبد غذايی به همراه بسته‌های فرهنگی به ارزش تقريبی بيش از 15 ميليون ريال و توزيع 400 پرس غذا از جمله خدمات اين مؤسسه به افراد نيازمند و تحت پوشش اين مؤسسه كمك شده است.
عليايی اظهار كرد: در ماه مبارك رمضان امسال 50 سبد غذايی به ارزش 30 ميليون ريال به خانواده‌های نيازمند و تحت پوشش مؤسسه اعطا خواهد شد كه اين بسته‌های غذايی شامل گوشت، برنج، ماكارونی، سويا و روغن است.
دبير مؤسسه خيريه قمربنی‌هاشم(ع) خرامه از مسئولان خواست تا با شناسايی و معرفی افراد خير و نيكوكار به مؤسسه و كمك فكری و مالی به پيشبرد اهداف اين مؤسسه كمك كنند.
عليايی در پايان گفت: خيران می‌توانند كمك‌های نقدی خود را به شماره حساب 2081399792 جام بانك ملت واريز كنند تا در اين كار حسنه شريك باشند و توشه‌ای را برای آخرت خود ذخيره كنند.
captcha