حجت الاسلام والمسلمين بهروز در شرايطی مديريت تبليغ مجازی بودند كه با تمام مشكلات مالی بسياری وجود داشت كه در فعال سازی مسنجرها و اتاق های گفتگو و ظرفيت های ديگر(وبلاگ، سايت، ...) نقش آفرينی كردند.
مدير كل اطلاع رسانی و تبليغ نوين افزود مقطع مقطع حساسی است، لذا اشراف ويژه ای را می طلبد كه جناب آقای مهدی زين العابدين و جناب آقای رمضانعلی بذرافشان اشراف به اين مطلب دارند كه با جديت و دلبستگی ويژه ايشان به حوزه های تبليغ و اطلاع رسانی اميدواريم بتوانيم در مسير تبليغ موثر گام برداريم.
حجت الاسلام والمسلمين گلزاده با توجه به گرايش و تخصص اين دو بزرگوار و مشورت با معاونت فرهنگی تبليغی دفتر تبليغات اسلامی و مديران مربوطه جناب آقای مهدی زين العابدين و همچنين انتخاب جناب آقای رمضانعلی بذرافشان به عنوان مدير ادارات تبليغ مجازی و اطلاع رسانی انتخاب شدند.
وی در پايان از طرف اداره كل اطلاع رسانی و تبليغ نوين از حجت الاسلام والمسلمين بهروز تقدير و قدردانی نمودند و افزود اميدوارم ايشان در مديريت و ساماندهی مسنجرها، سايت و چت روم ها ايفای نقش نمايند.