کد خبر: 2566220
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵

ركورد 56 هزار واحدی بورس ثبت شد

گروه اقتصاد: شاخص كل بورس در معاملات امروز بازار سهام، از عدد 56 هزار واحد عبور و فعالان بازار سرمايه را نسبت به آينده خوش‌بين كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، معاملات بر روی سهام شركت‌های سرمايه‌گذاری غدير، ملی مس، مپنا، بانك پارسيان و بانك پاسارگاد بيشترين تاثير مثبت را بر روند شاخص داشت؛ به طوری كه اين نماگر بازار سهام در ساعت 9:24 صبح امروز، دوم تيرماه از عدد 56 هزار و 116 واحد گذشت.
فعالان بازار سرمايه از هجوم نقدينگی در پی كاهش قيمت‌ها و سودآوری در بازارهای سكه، طلا و ارز به بازار سرمايه خبر می‌دهند. در عين حال برگزاری مجامع و گزارش‌های عملكرد مثبت شركت‌ها نوعی خوش‌بينی از آينده سهام شركت‌های بورس را به همراه داشته است.
شاخص بورس ابتدای امسال را از عدد 38 هزار و 40 واحد آغاز كرد كه امروز با رسيدن به عدد 56 هزار و 160 واحد، بازدهی بازار سهام را از ابتدای سال به 47.63 درصد رساند.
captcha