به گزارش روابط عمومی بوستان كتاب قم، مدير بازاريابی و فروش موسسه بوستان كتاب در آستانه فرا رسيدن ليالی پرخير و بركت قدر، با اعلام اين خبر گفت: موسسه بوستان كتاب با حدود 100 اثر مرتبط با موضوعاتِ ماه مبارك رمضان، يكی از ناشران پركار در اين زمينه است.
نادر يزدانی در خصوص موضوعات مرتبط با اين ماه و شب های پرفيض و بركت آن گفت: اين كتاب ها با موضوعاتی همچون: روزه، شب قدر، رويت هلال، امام علی(ع)، نهج البلاغه، امام حسن(ع)، ولايت ، روز قدس، فلسطين، يهود و صهيونيسم و ... دسته بندی شده اند و در دسترس علاقه مندان قرار دارند.
وی در ادامه افزود: از آنجا كه ماه مبارك رمضان، ماه بهار قرآن و بهار دلهاست، بوستان كتاب حدود 300 عنوان كتاب نيز در موضوع علوم قرآنی و تفسير، در بيست و يكمين نمايشگاه بين المللی قرآن كريم عرضه كرده و علاقه مندان می توانند با مراجعه به مصلای بزرگ امام خمينی(قدس سره) از انبوه موضوعات قرآنی و نرم افزارهای مرتبط بازديد و استفاده كنند.
يزدانی به برخی از نام ها و عناوين اين آثار منتشر شده اشاره كرد و افزود: برخی از عناوين اين كتاب ها عبارتند از: چگونه بايد روزه گرفت / پرتوی از فضايل امير المومنين در قرآن / رويت هلال (5 جلد) / شب قدر / انديشه سياسی تربيتی علوی در نامه های نهج البلاغه (7 جلد) / الهيات در نهج البلاغه / انواری از نهج البلاغه / نهج البلاغه موضوعی / امام حسن و امام حسين (ع) در روايات اهل سنت /حقايق پنهان / دريا، طوفان، تلاطم / علی، ابر مرد مظلوم / عدالت اجتماعی در نهج البلاغه ، سقوط اسراييل، يهود و صهيونيسم، فلسطين، غزه در حصار و ... .