کد خبر: 2566778
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹

چهار در حرم‌های عسگريين در خوزستان ساخته می‌شود

گروه اجتماعی: ساخت چهار در از حرمهای مطهر امام حسن عسگری (ع) و امام هادی(ع) در توافق اوليه به استان خوزستان داده شد كه چهار شهرستان آبادان، انديمشك، اميديه و اهواز برای ساخت اين چهار در اعلام آمادگی كردند.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد موسوی، رئيس ستاد بازسازی عتات عاليات در خوزستان، در همايش نقش شعرا و مداحان اهل‌ بيت(ع) در بازسازی عتبات مقدسه كه شامگاه 2 مردادماه در محل برگزاری نمايشگاه كتاب قرآن و عترت اهواز برگزار شد، با بيان اينكه مداحان در اصل نماينده ستاد بازسازی عتبات مقسه هستند، بر نقش آنها در تبليغ و اطلاع رسانی در خصوص فعاليت ستاد تاكيد كرد.
وی مرمت و بازسازی عتبات مقدسه را نيازمند همت همگانی دانست و با دعوت از مداحان و شعرای استان در كمك رسانی به ستاد بازسازی عتبات عاليات در فرصت های تبليغی و همه جلسات عنوان كرد: همه مداحان و شعرای خوزستان عضو اين ستاد و نماينده آن هستند.
موسوی با بيان اينكه ماموريت اصلی ستاد استان مرمت، بازسازی، توسعه و پشتيبانی از اعتاب مقدسه است، افزود: بدين منظور ماموريت داريم نذورات، هدايا و كمكها مردمی را برای همه حرمهای مطهر جمع آوری كنيم كه در اين راستا پول دولتی، خمس، زكات و صدقه جمع آوری نمی شود.
به گفته رئيس ستاد بازسازی عتات عاليات در خوزستان، مردم خوزستان از سال 90 تاكنون برای همه حرمهای شريف در كشور عراق كمكهای قابل توجهی ارسال كردند.
وی با تقدير از توجه و اهتمام مردم به اين امر تصريح كرد: علاوه بر جمع آوری نذورات و كمكهای نقدی و غير نقدی، اعزام نيروی فنی از استان به منظور خدمت رسانی به حرمها از ديگر اقدامات اين ستاد بوده است.
موسوی با بيان اينكه ماموريت ويژه ستاد استان بازسای ايوان طلای حرم امام علی(ع) است بر ضرورت كمك به بازسازی ديگر حرمها تاكيد كرد و گفت: پيگيری ساخت يكی از درهای اصلی حرم ابوالفضل(ع) در استان خوزستان آغاز شده است. همچنين ساخت چهار در از حرمهای مطهر امام حسن عسگری (ع) و امام هادی(ع) در توافق اوليه به استان خوزستان داده شد كه چهار شهرستان آبادان، انديمشك، اميديه و اهواز برای ساخت اين چهار در اعلام آمادگی كردند.
رئيس ستاد بازسازی عتات عاليات در خوزستان، با بيان اينكه مقدمات واگذاری و ساخت درهای حرمين عسگرين در خوزستان فراهم شده است، افزود: در روزهای آينده و پس از ماه رمضان شاهد شروع ساخت اين درها خواهيم بود.
وی در ادامه بر مشاركت مردم خوزستان در ساخت صحن حضرت زهرا(س) تاكيد كرد و افزود: انتظار می رود مردم خوزستان در ساخت اين صحن سهم عمده ای داشته باشند.
موسوی همچنين با اشاره به پروژه بازسازی ايوان طلای حرم علوی گفت: اين پروژه از سال 90 تا خردادماه امسال در چهار ميليارد و 500 ميليون تومان وجه نقد و حدود 23 كيلوگرم طلاجات جمع آوری شده است.
وی در پايان با تاكيد بر اينكه بايد بتوان اين ماموريت دوساله را با حركتی بسيجی به انجام برسانيم، گفت: اين فرصتی است كه اگر برای آن هزينه شود، مصداق باقيات صالحات خواهد بود.
يادآور می شود، ايوان حرم علوی پانصد متر مربع است و 12 هزار و 500 خشت دارد كه نيازمند هزينه ای بالغ بر 12 ميليارد و 500 ميليون تومان است.
captcha