کد خبر: 2566788
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱

50 طلبه در قالب گروه‌های تبليغی در اروميه فعاليت می‌كنند

گروه اجتماعی: مدير حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه گفت: همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان نزديك به 50 نفر از طلاب حوزه علميه اروميه در قالب گروه‌های تبيليغی در مناطق مختلف شهری و روستايی شهرستان اروميه به تبليغ معارف دينی مشغول هستند.

حجت‌الاسلام محمدخانبابايی، مدير حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، با اشاره به اجرای طرح های تابستانی در اين مدرسه علوم دينی گفت: طرح‌های تابستانی حوزه علميه شهرستان اروميه همزمان با سراسر كشور در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و تبليغی از دهه دوم تيرماه آغاز شده و تا بيست و هفتم ماه مبارك رمضان ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام خانبابايی ادامه داد: طرح‌های تابستانی حوزوی برای طلاب پايه های شش گانه با محوريت ادبيات عرب و مفاهيم قرآنی در حال برگزاری است.
وی خاطرنشان كرد: كلاس‌های آموزشی تفسير و بررسی نكات مفهومی صحيفه سجاديه و متن خوانی قرآن و نهج البلاغه نيز از برنامه های طرح تابستانی است كه ازسوی استاديارهای حوزوی به طلاب سرفصل هايی ارائه می شود و در جلسات بعدی اشكالات ادبی در حضور اساتيد رفع می شود.
حجت‌الاسلام خانبابايی ادامه داد: در كنار اين برنامه‌های درسی، كتاب «حق اليقين» علامه مجلسی نيز برای طلاب تدريس می شود كه يك كتاب اعتقادی است.
مدير حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه در ادامه بيان كرد: در ماه مبارك رمضان طرح همخوانی تلاوت قرآن كريم و قرائت ادعيه‌ها و مناجات های ويژه اين ماه الهی با حضور اساتيد برجسته بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در محل اين حوزه برگزار می شود.
وی با بيان اينكه اين طرح ويژه طلاب حجره‌نشين برگزار می‌شود، يادآور شد: در حال حاضر تعداد هفتاد نفر از طلاب در مدرسه علميه امام خمينی(ره) اروميه حجره نشين هستند و از برنامه‌های ارائه شده بهره‌مند می شوند.
اين مقام مسئول گفت: برنامه های ورزشی كه برای طلاب در ايام تابستان در نظر گرفته شده برای پايه‌های مختلف در رشته‌های ورزش صبحگاهی، بدنسازی، فوتبال و واليبال اجرا می‌شود و طلاب می توانند از خدمات مربوط به استخر نيز استفاده كنند.
حجت‌الاسلام خانبابايی در ادامه از برگزاری جلسات هفتگی اخلاق عمومی با حضور اساتيد مطرح حوزه خبر داد و افزود: در اين جلسات موضوعات مربوط به اخلاق اجتماعی و فردی به صورت كاربردی با تدريس اساتيد اعزامی از مركز قم برای طلاب طرح و بررسی می‌شود.
مدير حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه تصريح كرد: در حال حاضر دوره تخصصی علم رجال از سوی حجت‌الاسلام والمسلمين مسعودی كه از اساتيد فاخر اين علم در سطح كشور هستند، در اين مدرسه در حال برگزاری است.
وی در خصوص طرح‌های پژوهشی نيز يادآورشد: در اين حوزه نيز طلاب در حضور اساتيدی كه از مركز كامپيوتری نور اعزام شده‌اند، با نحوه اجرای نرم‌افزارهای اين مركز به صورت كاربردی آشنا می‌شوند.
حجت‌الاسلام خانبابايی همچنين گفت: همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان نزديك به 50 نفر از طلاب پايه‌های پنجم و ششم حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه كه معمم هستند، در قالب گروه‌های تبيليغی در مناطق مختلف شهری و روستايی به تبليغ معارف دينی مشغول هستند.
captcha