کد خبر: 2567908
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۹

جوانی فرصتی برای ترویج دین و الگو گرفتن از ائمه اطهار(ع) است

گروه اجتماعی: مسئول ستاد عتبات عاليات استان كردستان با اشاره به اینکه باید قدر دوران جوانی را دانست، گفت: جوانی فرصتی برای ترویج دین و الگو گرفتن از ائمه اطهار(ع) است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه كردستان، حجت‌الاسلام سادات، معاون بازرسی دفتر نماينده مقام معظم رهبری‌(مدظله‌العالی) و مسئول ستاد عتبات عاليات استان كردستان در مراسم معنوی شب قدر و ضربت خوردن حضرت علی(ع) که شنبه، شب پنجم مردادماه در حسينيه سقز برگزار شد، گفت: شب قدر يكی از فرصت‌هايی است كه انسان خالصانه به در گاه خداوند به دعا و راز و نياز بايستد چراکه عبادت در اين شب‌های قدر، مساوی است با هزار ماه عبادت.
وی با بيان اينكه انسان به‌طور امانت در اين دنيا زندگی می‌كند، از عامه مردم به‌ويژه جوانان خواست با اعمال و كردار اسلامی در اين جهان فانی آخرت خود را روشن كنند.
حجت‌الاسلام ساداتی با اشاره به اینکه باید قدر دوران جوانی را دانست، گفت: جوانی فرصتی برای ترویج دین و الگو گرفتن از ائمه اطهار(ع) است پس تا فرصت داريد از اين موقعيت برای ترويج دين و الگو گرفتن از ائمه اطهار (ع) بهره‌مند شويد.
وی با اعلام اينكه جمع‌آوری كمك‌های مردمی به بازسازی عتبات عاليات در كشور عراق در اين شهرستان استارت خورده است، از مردم مؤمن اين شهرستان خواست در اين اقدام بسيار ارزشمند كه رضايت خداوند و ائمه اطهار(س) را به‌دنبال دارد، شركت كنند.
مسئول ستاد عتبات عاليات استان كردستان بيان كرد: علاوه بر كمك‌های مردمی، از نيروی كار ماهر برای اعزام به عتبات عاليات به‌منظور شركت در بازسازی اماكن مذهبی در كشور عراق ثبت ‌نام به عمل می‌آید.
وی در ادامه با بيان اينكه ماه پر‌خير و بركت رمضان رو به اتمام است، مسلمانان را به بهره‌گيری هرچه بيشتر از فيوضات اين ماه دعوت كرد.
در پايان اين مراسم معنوی و سراسر ماتم، دعای جوشن كبير قرائت شد.
captcha