کد خبر: 2568342
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲

ايكنا رويش انقلاب اسلامی در عرصه رسانه قرآنی است

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به دستاوردهای جهاد دانشگاهی، خبرگزاری ايكنا را رويش اصلی نظام جمهوری اسلامی ايران در عرصه رسانه‌های قرآنی دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمين احمد شرفخانی، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، درباره دستاوردهای جهاد دانشگاهی اظهار كرد: يكی از رويش‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی ايران در عرصه رسانه، خبرگزاری ايكنا است.
وی ادامه داد: اگر بخواهيم در عرصه رسانه‌ دينی و قرآنی تنها رسانه‌ای را به عنوان رويش اصلی نظام مطرح كنيم، بايد از اين خبرگزاری نام ببريم كه با مديريت جديد تلاش‌هايی انجام شد كه فقط در كار خبری محدود نباشد، بلكه به سمت و سويی برود كه توانسته هم حركت‌های نرم‌افزاری و هم حركت‌هايی كه بتواند در جامعه يك موضوع را نهادينه و فرهنگ‌سازی كند انجام داده است.
حجت‌الاسلام شرفخانی عنوان كرد: به تعبير ديگر ايكنا كار رسانه‌ای قوی را شروع كرد و كار بسيار حرفه‌ای را دنبال كرده و ضرورت تاسيس خبرگزاری قرآنی در بدنه نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران احتياجی به بازگويی ندارد. دستگاه‌های دولتی از اين حركت خوبی كه شروع شده، بايد بيشتر حمايت كنند.
وی توضيح داد: جهاد دانشگاهی با تمام دستاوردهای خود باز هم جای كار بيشتر دارد و تعداد زبان‌های تحت پوشش اين رسانه را هيچ يك از پايگاه‌ها و رسانه‌ها ندارند. با اين حال برخی از زبان‌های آن احتياج به تقويت بيشتری دارد.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه بيان كرد: می‌توان با كارهای انديشه‌ای كه در اين زبان‌ها انجام داد، اين زبان‌ها را فعال‌تر و تاثيرگذارتر كرد. بنده به نوبه خود به دست‌اندركاران اين مجموعه تبريك عرض می‌كنم و اميدوارم كه به چشم‌اندازی كه برای اين مجموعه تعريف كرده‌اند، نائل شوند.
وی گفت: به نظر می‌رسد كه اين رسانه برای ايفای نقش هر چه بهتر خود در عرصه بين‌الملل بايد به سمت تخصصی‌تر شدن پيش رود و كار فكری و بر بخش محتوايی تمركز پيدا كند و برخی از بخش‌هايی كه بايد در عرصه بين‌المللی حضور پررنگی داشته باشند و به چالش‌ها و سوالات بين‌المللی پاسخ دهد.
حجت‌الاسلام شرفخانی اظهار كرد: برای اين كار می‌توان از انديشمندان مختلف اعم از برادران اهل سنت يا شيعه در عرصه بين‌الملل استفاده كرد و فقط به انديشمندان داخلی بسنده نكرد. امروزه شبهات زيادی از طرف رسانه‌ها و پايگاه‌های صهيونيستی عليه ايران و اسلام به مردم جهان القاء می‌شود كه در اين زمينه ايكنا می‌تواند با ارائه پاسخ مستدل اين شبهات را خنثی كند.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه يادآور شد: البته ايكنا اين وظيفه را با اطلاع‌رسانی و اخبار انجام می‌دهد، اما شايسته است كه موج‌آفرينی در جنبه بين‌‌المللی آن بيشتر تقويت شود. علاوه بر اخبار و مصاحبه و گزارش، امكان مشاركت انديشمندان جهان در اين عرصه را بيش از پيش فراهم كند.
captcha