کد خبر: 2568821
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۳

برگزاری مراسم احياء ليالی قدر در مراكز قرآنی دورود

گروه اجتماعی: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دورود از برگزاری مراسم پرفيض احياء شب‌های قدر در مراكز قرآنی و مساجد اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام علی اركبان، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دورود از برگزاری مراسم پرفيض احياء شب‌های قدر در مراكز قرآنی و مساجد اين شهرستان خبر داد و افزود: در اين مراسم‌ها آحاد مردم روزه‌دار با حضور در مساجد و موسسات قرآنی از نعمت ارزنده اين شب‌های با ارزش بهره‌مند می‌شوند و شب‌های آينده نيز اين مراسم برگزار می‌شود.
وی اضافه كرد: قرائت دعای جوشن كبير و مداحی در خصوص شهادت مولی‌الموحدين حضرت اميرالمومنين علی(ع) و مداحی و تلاوت قرآن از مهم‌ترين برنامه‌های اين مراسم‌ است.
حجت‌الاسلام اركبان خاطرنشان كرد: مراسم شب‌های قدر در در مكان‌های ياد شده برپا می‌شود و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به نزديك‌ترين مسجد و يا موسسه قرآنی نزديك به محل سكونت خود از پاداش معنوی اين اعمال برخوردار شوند.
captcha