به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، رسول صخراوی، مدير عامل ستاد ديه استان خوزستان در بيست و سومين همايش جشن گلريزان استان كه شامگاه 12 مردادماه در تالار هتل نيشكر اهواز برگزار شد، هدف از دعوت خيران نيكوكار به اين همايش را كمک به زندانيان جرايم غيرعمد عنوان كرد و گفت: با كمك خيران در سالهای گذشته حركتهای خوبی در استان شكل گرفت.
وی با اشاره به حمايتها و پشتيبانیهای رياست دادگستری استان در كاهش تعداد زندانيان جرايم غيرعمد در استان اظهار كرد: در سال 90 موفق شديم حدود 357 زندانی جرايم غيرعمد را كه مبلغ 120 ميليارد ريال بدهی داشتند، با پرداخت 75 ميليارد ريال و گذشت 43 ميليارد ريال آزاد كنيم. در سال 91 نيز با كمك خيران حدود 219 زندانی با بدهی نزديك 94 ميليارد ريال و پرداخت 60 ميليارد ريال و گذشت 33 ميليارد ريال آزاد شدند.
به گفته صخراوی در سه ماهه اول سال جاری نيز 52 نفر از زندانيان جرايم غيرعمد با بدهی 38 ميليارد ريال با پرداخت 26 ميليارد ريال و گذشت 11 ميليارد ريال آزاد شدند. در حال حاضر 154 زندانی جرايم غيرعمد بهویژه 110 نفر برای پرداخت ديه در زندانهای اهواز و استان به سر میبرند كه میطلبد با همكاری خيران، اين افراد به كانون خانواده خود بازگردند.