به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، آيتالله غلامعلی صفايی بوشهری، با حضور در جمع مرتلين قرآنی مسجد امام سجاد(ع) كوی هلالی بوشهر، ضمن شركت در مراسم مقابله قرآن، به ايراد سخنرانی پرداخت و اظهار كرد: سرمايه هر انسان، دين او است و اگر انسان عمر خود را به غير از در راه دين گذرانده باشد ضرر كرده است.
وی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به آياتی در قرآن كريم، بيان كرد: عزت، سرمايه، آبرو و آخرت انسان به دين او است.
نماينده ولیفقيه در استان و امام جمعه بوشهر با بيان اينكه اساس دين، قرآن است و اگر قرآن نبود پيامبر هم رسالتی، عنوان كرد: يكی از گلايههايی كه پيامبر(ص) در روز قيامت میكند اين است كه قوم من و مسلمان به قرآن توجهی نكرده و به فهم، ايمان و عمل به قرآن توجهی نداشتند.
آيتالله صفايی بوشهری در ادامه افزود: هر چقدر ما در دينداری خود بكوشيم و در اشاعه دين در سطح جامعه كوشش كنيم، آثار و بركات آن را هم در دنيا و هم در آخرت خواهيم ديد.
وی در ادامه بيانات خود ضمن تأكيد بر توجه و عنايت ويژه به قرآن، قرآن را راهنما، هادی و شافع دانستد و افزود: قرآن در دنيا انسانها را هدايت، و آخرت انسانها را شفاعت میكند و نجات میدهد.
صفايی بوشهری در ادامه مسجد امام سجاد(ع) را مسجدی نمونه در زمينه جذب جوانان و نوجوانان و همچنين توجه به قرآن دانست. در پايان اين مراسم از جمعی از فعالان و دست اندركاران اين مسجد تقدير و تشكر شد.