کد خبر: 2571888
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶

بررسی عوامل اسراف و تبذير در برنامه «اطلاعات اقتصادی»

گروه اقتصاد: با توجه به قرار گرفتن در هفته آخر ماه مبارك رمضان، برنامه «اطلاعات اقتصادی» راديو اقتصاد به موضوع عوامل اجتماعی ناشی از اسراف و تبذير می‌پردازد و اين عوامل مختلف را مورد بررسی و نقد قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه «اطلاعات اقتصادی» با توجه به قرار گرفتن در هفته آخر ماه مبارك رمضان، به موضوع عوامل اجتماعی ناشی از اسراف و تبذير می‌پردازد و اين عوامل مختلف را مورد بررسی و نقد قرار خواهد داد.
بيان مصاديق مختلفی از اسراف و تبذير در سطح جامعه و نگاهی به عوامل موثر در بروز اين قبيل رفتارهای اجتماعی، از جمله موضوعات مورد بحث در اين برنامه راديوئی خواهد بود.
برنامه «اطلاعات اقتصادی» كاری از راديو اقتصاد هر روز از شنبه تا پنجشنبه ساعت 14:45 دقيقه از اين شبكه راديوئی پخش می‌شود.
captcha