کد خبر: 2572130
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴

تجليل از برگزيدگان جشنواره‌های رسانه‌های ديجيتال «مهدوی» و «خانواده»

گروه فضای مجازی: برگزيدگان جشنواره‌های رسانه‌های ديجيتال «مهدوی» و «خانواده» از سوی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی تجليل شدند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در بخش رسانه‌های ديجيتال «مهدوی»، نرم‌افزار رسانه‌ای «مسيحيت صهيونيسم» به كوشش حجت الاسلام سيدعلی حسينی و در بخش نرم‌افزار فرهنگ و معارف مهدوی، نشان سرآمد جشنواره به نرم‌افزار «عطر گل نرگس» به كوشش موسسه فرهنگی ياسين، تعلق گرفت.
در بخش بهترين نوشتار اينترنتی مهدوی، جوايز به «روزشمار ظهور» به كوشش فرزانه شيخ، «زمزمه باران» به كوشش انيسه حسن‌نژاد و مجله‌ الكترونيك «نگاه منتظر» به فهيمه شيخ اختصاص يافت.
همچنين بهترين وبلاگ مهدوی «مهدويت عصر ظهور» به كوشش اميرحسين مهدوی‌پور معرفی شد و نشان سرآمد به بهترين پايگاه اينترنتی به پايگاه «موعود» به كوشش موسسه فرهنگی موعود عصر و نشان سرآمد به موسسه ولی عصر(عج) به كوشش سيدمحمدجواد حسينی و بهترين پايگاه اينترتی به «چشم تاريك» به كوشش حميد رابعی و بهترين پورتال «صبح وصال» به پوشش حسن شمس تعلق گرفت.
در بخش خانواده در بخش هنرهای ديجيتال اثر «جدايی زير يك سقف» به كوشش زهره محقق، «خارج از ازدواج» به كوشش شيرين سلطانی، در بخش بازی‌های رايانه‌ای به اثر «جقله و غول سرزمين تنبلی» به كوشش شهاب ميرزايی، بخش نرم‌افزارهای رسانه‌ای به «خانواده ايرانی 3» به كوشش موسسه آسمانی‌نقش فردا، در بخش نرم‌افزاری بهداشت و سلامت خانواده به اثر «فرزند صالح» به كوشش موسسه آوای مهر كوثر ايمان، بخش نرم‌افزاری در حوزه سبك زندگی و رابطه خانوادگی، نشانه سرآمد به «پنج‌تايی» به كوشش سوشيانت شيراز اهدا شد.
همچنين در بخش وبلاگ‌ها و صفحات، بهترين وبلاگ «اهل خانواده» به كوشش عقيل مصطفوی‌مجد، بهترين پايگاه اطلاع‌رسانی تنظيم خانواده به كوشش سيدعلی سلطانی‌مجد، پايگاه اينترنتی «ريحانه» به كوشش موسسه فرهنگی ـ هنری و كاربردی خيبر معرفی شدند و نشان سرآمد به دو پايگاه «ماه‌بانو» به كوشش فاطمه افضلی و «سبك زندگی اسلامی» به كوشش حميدرضا غلامزاده اهدا شد و در پايان وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی از مهدی قمصريان، مدير خيريه همت با اهداء لوح، تقدير كرد.
آئين پايانی جشنواره ديجتيال «مهدوی» و «خانواده» به همراه رونمايی از كتب فرهنگی در حوزه رسانه‌های ديجيتال پيش از ظهر امروز، 15 مرداد در ساختمان فرهنگ وزارت ارشاد برگزار شد.
captcha