کد خبر: 2573098
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۸

نمايش عروسكی «يونس و بلقا» عنوان برگزيده را كسب كرد

نمايش عروسكی يونس و بلقا به كارگردانی هنرمند پاكدشتی به‌عنوان نمايش برگزيده در جشنواره تئاتر استانی وزارت آموزش و پرورش انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، نمايش عروسكی يونس و بلقا به كارگردانی سارا نجفی، هنرمند پاكدشتی به‌عنوان نمايش برگزيده در جشنواره تئاتر استانی وزارت آموزش و پرورش انتخاب شد.
اين نمايش هنری كه برگرفته از داستان قرآنی حضرت يونس و ماهی به نام بلقا است، ويژه بخش نوجوان و به نويسندگی انوش معظمی و كارگردانی سارا نجفی موفق به كسب عنوان برگزيده در استان تهران شد.
اين نمايش در هنرستان معلم و با نقش‌آفرينی دانش‌آموزان دختر به مديريت سارا پورسعيد و حمايت‌های مدير آموزش و پرورش و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بيش از 10 اجرا در سطح شهرستان پاكدشت داشته است.
يادآور می‌شود، گروه هنرمندان و عوامل اين نمايش 26 مردادماه جهت شركت در مسابقات كشوری به نيشابور اعزام خواهند شد.
captcha